Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, da itak nisi vedu, kaj bi. Pol je bilo pa nekako obema zal, da nimava stevilke... Me je spoznala, ko sem napisala svojo zgodbo iz porodnisnice.. Tko da je res, da v vsaki slabi stvari je nekaj dobrega in zame je Sonchek definitivno ena izmed teh dobrih strani

..
oziroma
. javi!
v Velenje. Imam pa pester ta vikend, kljub slabemu vremenu.
pa se je danes ponoči prikazala. In to kar "orng". Tako, da srečka
nisem. Zdaj sicer ne vem, kdaj sploh bo O, ampak očitno se je moj cikel podaljšal na 35 dni. Torej naslednje tečke ne bom čakala šele 20.10. Nekaj mi sicer ni jasno pri tej BT. Meni se je dvignila za 0.3,potem pa kar naenkrat za 0.5. Očitno je bila O šele takrat, ko se je bt močno dvignila. Vem za ta krog. O je pri meni očitno šele okoli 16 dneva od prvega dne zadnje
in
? No, nevem, sory če sem preveč radovedna.
ampak se bi ze spodobilo, da bi naredila porocni album, pa tud rada bi ga imela v bistvu ze koncno, ker ko gledam slike, mi je fuul d best.
ta mesec. Se beremo.