|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čiščenje
21.9.2006 17:02:43   
t*e*j*k*a
Pozdravljene!

Zanima me kako poteka čiščenje!

Sama sem danes namreč bila pri G in mi je delala UZ ker se prejšnji teden ploda še ni videlo.
Sedaj naj bi bila noseča 8 T ampak je plod velik komaj 4mm in utripa tudi ni, tako da je rekla da je plod odmrl in da je potrebno čiščenje.user posted image user posted image user posted image user posted image

Zelo me skrbi kako to poteka zato hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čiščenje
21.9.2006 17:16:17   
fusia
Vse poteka v narkozi. Namontirajo te na operacijsko mizo, ti dajo narkozo in nato izpraskajo vsebino maternice. Zjutraj prideš, tešča, popoldne greš lahko že domov, nekdo te mora priti iskati.

Mene ni nič bolelo, fizično je bilo čisto enostavno, kot da nič ne bi bilo. Tudi krvavela sem čisto malo.
Druga zgodba pa je seveda, kako to prenašaš psihično. Meni je bilo grozno prvič zato, ker nisem mogla dojeti, da se mi to res dogaja, drugič pa zato, ker težko prenašam razne "zdravniške posege" v moje telo.

Drži se!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: čiščenje
22.9.2006 10:44:01   
sonchek
tejka žal mi je za tvojo user posted image  in zate...

Mislim, da sam poseg ne bo nič hud...huje bo po posegu in ko se boš zavedla, da si izgubila tisto kar si si tako želela...
Izjoči bolečino...

Drži se...držim pesti zate in ti pošiljam en user posted image

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: čiščenje
22.9.2006 13:21:40   
Špela100
Tejka, res mi je žal za tvojo pikico. Nič ne skrbi glede čiščenje, ne boli, vse je pod narkozo, ko ti dajo narkozo je že konec, ker se zbudiš v sobi in je že mimo.
Težje je ko se zbudiš in se zaveš, da je mimo in ti tista teža pade nazaj v prsi. Poskusi se zjokati , bo lažje. Bodi pogumna tudi tebe bo ena otroška dušica izbrala za mamo, ne skrbi.

Po posegu pa te vabim, da se nam pridružiš na Upajmo skupaj, tema upanje po splavu, kjer skupaj preživljamo lepe dneve in manj lepe dneve.

Še enkrat res mi je žal

Špela100, 2 ss

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: čiščenje
22.9.2006 13:30:34   
teri
Tudi meni je žal zate. Drži se in bodi močna, predvsem pa pazi nase tudi po posegu, tako da boš lahko drugič bila pripravljena.Meni so dali eno inekcijo, da samo telo iztisne plod ven-čutiš bolečine v trebuhu. Ko so se krči nehali, so me peljali v operacijsko in tam delo končali do konca-seveda pod narkozo. Traja 5 min. Pol se zbudiš v sobi in nimaš bolečin fizičnih-samo psihične!
Drži se pa se tipkamo!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: čiščenje
22.9.2006 17:32:12   
t*e*j*k*a
Hvala vsem za lepe želje, upam, da bom vse skupaj čimbolje prenesla.

Nato pa se vam seveda pridružim na upajmo skupaj in komaj čakam da lahko spet zečneva delati na user posted image ,  ter da vidim še enkrat user posted image .

Hvala res!!!!

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: čiščenje
22.9.2006 17:50:27   
smotka lonib
Tejka! Tudi jaz ti želim, da bi čimprej bila spetuser posted image . Ne zapiraj se vase in se čimveč pogovarjaj o tem. To pomaga. Tudi jaz sem bila psihično čisto na tleh, ko je šla moja prva nosečnost po zlu. Saj veš, da narava naredi svoje, da je na svetu čim manj prizadetih otrok.
Pa srečno!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: čiščenje
22.9.2006 20:34:21   
Anonimen
Drži se tejka - čiščenje je fizično popolnoma neboleče... psihično pa... mene je udarilo (drugič) šele 4 dni po čiščenju, prvič pa kar dvakrat.Izjoči se - pomaga. Želim ti, da čim prej zagledaš user posted image .

(odgovor članu smotka lonib)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: čiščenje
9.10.2006 15:08:54   
t*e*j*k*a
Pozdravljene!!

Naj vam povem, da sem čiščenje preživela (res je bilo popolnoma neboleče fizično), krvavela tudi nism po čiščenju veliko.
So se pa začele težave 5 dni po abraziji. In sicer začela sem močno krvaveti user posted image . Takoj sem seveda odšla h G, ki mi je rekla, da se moja maternica ni dovolj skrčila in je to vzrok krvavitve, dala mi je kapljice Ergotyl in antibiotike, da nebi prišlo do vnetja.
Sedaj pa je po treh dneh jemanja kapljic krvavitev res skoraj popolnoma prenehala-samo še par kapljic je na dan.
In danes sem spet bila na pregledu in mi je rekla, da mi niso vsega ven sčistili.
Prejšnjič verjetno tega ni videla, ker je bila premočna krvavitev.
V glavnem nekaj milimetrov nečesa je ostalo še notri. Hvala bogu mi ni treba še enkrat na čiščenje, ker je rekla da je to tako malo, da se pri naslednji menstruaciji bo to samo sčistilo ven. MAternica pa je baje zdaj skrčena tako kot je treba.

No taka je moja izkušnja glede tega, upam, da mi tega ne bo treba več doživljat in saj pravim še sreča, da mi ni treba še enkrat na čiščenje, ker bi znorela, če bi morala še enkrat to prestajat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?