Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

)...da jim ni nelagodno...res ne kapcim...sploh pa ne tistih, katerih narava dela je taksna, da zahteva se toliko vecjo higieno...npr. tvoj moz...kaj naj ti sploh svetujem...tezko recem...ker ce njega to ne moti (a pa si prepricana, da se tud po mesec ne umije...auch)...s siljenjem ne bos storila nicesar...mislim, da bo moral on sam do tega prit in najprej v svoji glavi to spedenat...samo, ce do sedaj se tega ni storil...vprasanje, ce bo v prihodnosti-------------------> zato vzamem tiste besede o siljenju nazaj in ti svetujem, da naredis glih kontra...ampak potencirano, in sicer POSTAVI MU ULTIMAT...ce se ne bo tusiral, nima vstopa v stanovanje...nej smrdulja kar na ulci spi...kamor po svojem vonju sodec tud spada
Bog ne daj sexaš
... Ma so moški packi... Aja morda bi bilo bolje, če bi moj foter vohal, vendar nič ne voha in sploh ne ve, da smrdi... Mogoče ima tvoj dragi tudi težave s čem takim?!