Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Pa naj se ta dva primeta kot je treba, močne peste že stiskam
.

, da te malo potolažim zaradi zamrznjenčkov. Vem,da je hudo, ampak zdjle moraš čuvati nase in na svoji pikici.
upam, da ugledaš
in nato
?
. Zmeri ko pripopam tole kavico, mi zadiši, da bi si še eno skuhala
. Kako ste kaj? Jaz semže preplavala nekja dolžin, si mal hrbet in ritko posončila, zdaj pa še pod tuš skočim, pol pa.....
. Upam, da se ti bo oglasila in ti razložila. Kolikor sem jaz prebrala, dobiš prej zdravila, potem se 22 začneš špikat ali snifat suprefact )ta ti lahko menstro mal zamakne, se pravi, da bo lahko zamujala (1-7 dni), drugi dan menstre pa se boš zaela špikati z gonalom, menopurjem ali menogonom(neki od tega, najbrž so ti že povedali). To se špikaš in hodiš vsak drug dan na UZ, da ti gledajo kako rastejo folikli. V lj G, ti vzamejo tudi kri, da preverijo zrelost jajčec. Ko bojo folikli zrasli do 18-20 mm dobiš stop inekcijo (nekje12. dan, kak dan gor ali dol) in čez 36 ur imaš punkcijo. Zdaj me pa druge popravite, če ni tako.
Jutro!!!
, ko sem mu pokazala!!! Se mu je kar smejalo. Pa že itak nimam ravno majhnih.
mal na izgubi, ko smo me v postopku (morejo nas špikat, seksat ne morejo kdaj koli, še sami si ga morajo
ko me čakamo na pnkcijo, jim je to blažen žegenj, joške do koroške
, da se bojo čez mesec dni premislili.