Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Mene po mojem pobere! Mu pa že rajši dam takrat za jest pa še malo potegneva s spancem.
, začneva danes z vzgojnim prijemom
. Žal, me je že kar groza - upam, da bo začutil kaj ga čaka in se sploh ne bo zbudil do jutra....
je star skoraj 6 mesecev in se ponoči doji še 1-2x. Je pa pri starosti 3 mesecev tudi en teden prespal po celo noč...joj, kje so že tisti časi...
?
Naš je prespal noč pri 2m in 3t, ampak od takrat smo imeli nekaj obdobij, ko se je ponoči zbujal (prehlad, zobki, zdaj uvajanje v vrtec...).. Pri vsakem izmed teh obdobij se je zbujal nekje med 2h in 4h, včasih je vztrajal tudi po uro ali več, se celo hotel igrati.. včasih pa neutolažljivo jokal in ga nič na svetu ni potolažilo razen mleka... Me je ful skrbelo, da se bo navadil spet jest ponoči, ampak je vsako obdobje minilo.