Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zdravstveno zavarovanje 4.10.2006 16:30:38
|
|
|
|
soncece24
|
Dokler študiraš, si zavarovana po starših. Jaz tudi živim s partnerjem, zavarovana sem pa po mami.
|
|
|
RE: Zdravstveno zavarovanje 4.10.2006 22:18:17
|
|
|
|
pot
|
Hvala ti za odgovor soncece24. Zdaj sem si precej oddahnila.
|
|
|
|
|
RE: Zdravstveno zavarovanje 5.10.2006 10:11:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja tudi, če živiš na drugem naslovu si zavarovana po starših, toda v primeru, da se poročiš se zavaruješ po možu, tako sem se jaz.
|
|
|
|
|
RE: Zdravstveno zavarovanje 5.10.2006 17:42:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni nujno, da se poroči. Dovolj je tudi, če na UE ali pri notarju overita izjavo o izvenzakonski skupnosti, ki je tako ali tako izenačena z zakonsko. In ko ima ta papir, se lahko zavaruje tudi preko partnerja, pa čeprav je še študentka (in ne glede na to, da morda nimata istega stalnega bivališča).
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nova pravila bolniške v 2026Z novim zakonom, ki velja od konca leta 2025, se jasneje določajo pravila ravnanja med bolniško odsotnostjo. Uvaja se ob...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Cepljenje otroklola85 RRKaksno je vase stalisce glede obveznega cepljenja otrok? Bi po vase bilo bolje, ce bi se starsi glede tega lahko sami odlocali, ce zelimo cepiti ali ne?Sem za cepljenje (
68%)

Sem proti cepljenju (
8%)

Sem za svobodno izbiro (
21%)

Ne vem, ne morem se odlociti (
3%)

Drugo (
0%)
Število vseh glasov: 217Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!