Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
!!! 
Dobrodošla ajetam
in ko dobiš njhovo pošto, pokličeš da se naročiš. Potem dobiš nek datum, ko moraš prit po zdravila in še en datum, kdaj boš začela z postopkom oz špikanjem. Nočem biti črnogleda, ampak lahko se zgodi, če še ni tvoja dokumentacija pršla do konzilija, da boš šele po novem letu na vrsti. Če pa že imajo vse tam in so obravnavali pol pa najbrž prej. Mi ti bomo držale pesti. Če se ti pa pojavi kako vprašanje, pa kar vpraši. Nas je velik starih bork tle, ki bomo že neki skup spacale. Do tvojga postopka, pa se kar spočij in pomiri, ker boš rabila velik energije. Držimo pesti, da ti bo že prej ratalo
novice, čeprav imamo vsi rajši dobre!!
. Nič me ni skrbelo ali bo peklo, bolelo, sam modrice nisem hotla fasat. Kasneje sem že razmišljala ali bi si kar na tatto špiknila, da se ne bi nič videlo
, ampak to pa sem gruntala in gruntala in sem nazadnje raje doma ostala, ali ap zadekana hodla okrog.
v soboto, upam da ne bo zamujala, ker me že pošteno matra.
.
.