Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
za tvoj PDP in da čimčimčimprej ugledaš
. Bety, mi še nismo izgubili upanja za tvoja
se je poslovila, vsredo imam sestanek z odvzemom brisa pri moji G, naslednji torek pa posvet (bojni) pri Geršakovi. Pol pa počitnice, pol pa Martinovo, pa Božič, Novo leto .... vmes enkrat bom pa mogoče
ratala, pa še marsikatera izmed vas. 
AUA............. Sem šla peš do pekarne (cca. 150m v eno smer) in sem se glih z eno kolegico po telefonu pogovarjala in vsaka tretja beseda je bila "aua kako boli". Ne vem kaj je to, ampak jst bom šla kar ležat, čeprav je zdej malo popustilo. Nazadnje me je tako špikalo ko sem prvič zanosila, drugič me pa sploh nič ni.
....pri OBMP je stvar zelo jasna...točno veš kdaj je oploditev, kako raste in potem je rok, v katerem se MORA vgnezditi....vse drugo je slabo....in tudi, če bi test jutri bil pozitiven bi pomenilo, da je z njim nekaj narobe, da se slabo razvija, ima genetsko napako.... 14.dan od punkcije test mora biti pozitiven....nekatere pa že 11.dan po punkciji imajo pozitiven razultat....ni važno...je, kar je....
)
Mogoče pa je bolje, da sploh ne zanosim, kot pa da mi rata in se potem vedno slabo konča.
.
, sva pa v ponedeljek zvečer. Glede na to, da semenčice preživijo tudi do 5 dni, bi morale počakati na to moje jejčece, ki se je pojavilo takoj naslednji dan. Še vedno upam, da ta mesec zagledam