Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, pa sem morala vse skupaj vgasnit. No, zdaj pa imam končno malo časa za vas!
Spal je sede, samo da sem ga okoli pasa objela in držala za roko je bilo OK, drugače pa
!!
!

drugace pa sta se pri nas pojavila spet dva nova problema: za nobeno ceno mi vec ne pusti nohte porezat, tako da moram na silo. drugi je pa ta, da hrano, ki mu jo dam v usta zveci, potem pa spet vzame v roko in jo hoce meni dati. tudi kasice ali rizo...nebi opisovala tal po hranjenju...
za Najo in Laro.
! Zdej pa res ne vem več zakaj ne spi...
! Nisem praktično nikoli tam. Jaz sem že tolikokrat požrla svoja načela odkar se je Matic rodil, da sploh ne štejem več. Držimo se pomoje samo še tega, da spi v svoji sobi, ostalo smo že vse priredili tako ali drugače. Mi se npr. po novem hranimo v gugalnici, ker edino od tam ne spleza ven (oziroma še ni začel tega sprobovat).
. Me zanima če je vredno tega dnarja!!
popile. Seveda prinesemo tudi fotko, da bomo kakšno gasilsko fotko pritisnile.
drugače pa je šotor stabilen, ima res dosti funkcij, edino je še mogoče le malce prezgodaj za naše malčke: malček mora samostojno stati, da lahko doseže vsa igrala. Čez mesec bo glih ta prav.
IN ALEKSEJU ZA 9 MESECEV