Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
) in so take cartike. Ko se kater od naju vsede, so takoj vsi trije v naročju, pa se muzajo in predejo,... so pravi cukri

, jaz več ne bi znala živet brez
. Ampak še kar uboga in ne je ne. No ja, včasih pa mora mal terierske krvi pokazat in svojo trmo.
!Mojega dragega sem prepričevala da ga vzameva iz zavetišča 2tedna.Enkrat ko pa sva ga dobila,je ogromno navezan na njega.Tudi naš spušča take tihe in hinavske-ponavadi ko mamo goste al pa ko vsi 3 gledamo tv zvečer.Tako da moramo odpret vsa okna al pa zbežat na balkon.Prebrisan je kot
, zato nama je se bolj dolgcas. Bi pa rada imela enega malega kuzeka, samo ko pride toliko obveznosti zraven, pa midva sva oba v sluzbah in bo sam doma lajal in lulal po stanovanju. Pa strah me je da bo tla in pohistvo unicil, zato pa se bojim. Ko bo hiska stala, takrat pa vsekakor nekaj k hisi prinesemo
držim pesti.
, ker ne ne boste verjele kam se ta mačkon spravi...zvečer, ko smo vsi trije pred TV se on lepo uleže meni ali mojemu na prsa, glavo pod vrat , potem se malo premakne in je z zadnjimi tačkami na meni s tleščkom na mojem..mislim, res k en oktrok...tolk izležava, da ne moreš verjet..ga daš dol iz sebe, ker potem kr težek rata in on isto ampak isto sekundo nazaj gor.Boh ne dej fa mu kako hrano pokažeš..na hrano je pa totalni fanatik, Midva mu drugače kupujeva res ene hude brikete, ki so narejeni prav posebej zamucke, da jim ne smrdi drekec pa da ima lepo dlakico itd..no sej je te briketke samo ko m pa čips pokažeš je pa konec..iz roke ti čapne čips in ga pogloda
.
, ni še nobenih raztrgal. V čevlje je hodil kvečjemu spat, po možnosti, je glavo vtaknil v en čevelj