Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

)so odebeljeni s tekočino in ta takočina gre nazaj v maternico,. Če so jajcevodi pač neprehodni ampak navadne debeline je pa ok in ne motijo. In mi je rekel, da me ne bo skrbelo lahko greva na UZ in pogledava in sem bila ful presenečena, da se je sam ponudil(Sej veste kako so zdravniki, zmeraj se jim mudi) in si vzel čas in na UZ sobre novičke
.
predebatirala tako kot si rekla in bomopotem vidl kako naprej ampak sem res čist razburjena zdjle...bi mogla mal skakat al pa se mal zadret da sprostim vso to energijo in napetost
delaj tle gor kar češ
!
, lahk tudi blondinski
.
. Jaz bi rekla da si takrat precej zivcev pretrgala in da to pac svoj cas rabi, mozno je da se obcutek sploh vec ne vrne. Ampak pri moji prijateljici se je isto zgodilo, pa je bilo po parih mesecih vse v redu. Evo moj navet od uper pametne blondine kapice
.