Tabali
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ A potem nisem edina, ki sredi največje norišnice v službi, zamišljeno gleda skozi okno? Ah, kje pa... Odkar sem noseča, mi je služba tam nekje, za devetimi gorami in desetimi morji na listi prioritet . No ja, sicer redno hodim v službo, se tudi trudim kaj naredit, ampak zagnanost in ambicije od prej so kar izpuhtele v neznano. Priznam, da se meni tudi pogosto dogaja, da bi vse skupaj (službo mislim) nekam poslala, še bolj kot prej me motijo razne nesmiselne situacije do katerih , na žalost, nenimovno prihaja v službenem okolju... ampak... po tehtnem razmisleku sem ugotovila, da je obremenjevanje s temi stvarmi itak brez veze, da ja najbolj pomembno da se dobro počuti, da fino raste in se razvija in da, pr moj duš, res ne bom dovolila, da me take banalnosti obremenjujejo!. Meni pomaga sprehod (če me ne boli medenica ), pospravljanje in gnezdenje, klepet s prijateljicami, prebiranje raznoraznih knjig, člankov, foruma, predvsem pa moj dragi in njegova neizmerna duhovitost... Tako da, vse kaj je drugače kot prej (pred nosečnostjo) je normalno ker... to je res drugo stanje
|