|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jasny-kje si?
18.10.2006 18:51:47   
lana38
A morda katera ve, kje je jasny, da se tako dolgo že ni nikjer oglasila? To me prav čudi. Pa tako lepo je urejala naš seznam (ne)čakajočih. Zdaj se pa kar naenkrat sploh ne javi.
LP

_____________________________

lana38
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jasny-kje si?
21.10.2006 20:57:24   
jasny
oooooooo, kako lepo je videti, da me nekdo pogreša user posted image .

Nisem vas še pozabila. V septembru sem se zaposlila in nimam več toliko časa za RR. Bi rabila vsaj še +2 uri v dnevu zase.

Zdaj sem uredila seznam in me je postalo kar sram, ko sem videla koliko časa nazaj je bil nazadnje urejen. Upam, da je vsem tistim v rdečem delu uspelo narediti bebice. Vsem tisti, ki še ni, pa ne obupat ... držim pesti.

Midva sva sedaj dala delanje user posted image  na stran, ker je služba zdaj nujno potrebna, da si lahko ustvariva neko finančno podlago. Čeprav mi je zelo žal.


Obljubim, da bom sedaj bolj vestno urejala sezam.

Lepo se imejte in veliko otrok vam želim.

jasny

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: jasny-kje si?
22.10.2006 8:19:17   
lana38
jasny!
Lepo, da si se oglasila. čestitam za službo.user posted image To je zdaj nekaj novega in čisto normalno je, da ti zmanjkuje časa, vsaj dokler se ne navadiš čisto. Bo že.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu jasny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?