Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
! Začel se je že malo čez 6, ko ga je oči zbudil ko je šel v službo. In seveda ni hotel nazaj zaspat, tako da sem ga vzela k sebi in sva potem ob 7 še za 1h zadremala. Dopoldne na terenu je še nekako šlo, čeprav je kar nekaj cmevkal v vozičku. Ob 12 je šel končno spat - sem upala na 2h miru. Malo morgen! Ravno se usedem da bom kosilo pojedla ko se je začel dret! Spal je pa samo 1h. Potem je pa 1h tečnaril in težačil in cmevkal in se drl tja v 3 dni, da je bil ves flekast
. OBUP!
. 
?
. Mislim da skoraj leto dni nisem toliko spala. Zdaj je pa že po starem. Bo že. Dojim samo še za crkljanje.
. Me je
vprašal, kateri dan ne potrebujem avta, ker gre na barvanje, pa sem izstrelila "četrtek". zdaj pa je, kar je. Če me ne bo, se slikajte. In mi pošljite slikico. Pliz!!!
Drugač sem pa tud jaz slišala da naj bi do dveh let samo krtačili-brez kolodonta.
haha
. Pa vsaj boli ne več tako fejst.
na eni igri zvečer (Kolumbovo jajce). Sva se malo nasmejala