Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Popoldan bom naredila še enega, ker zdaj že ne vem več, a sm zjutri mal medlo vidla, al je blo res....

! Čimprej!
že več kot eno leto. Lani sva si uredila štalco in potem sem jaz hotla tako še kravco! Pa moj ni bil še za. No, potem sem nehala o tem razmišljat, sem pa imela kar hudo (depresivno) zimo. Sem si na smučanju poškodovala koleno in sem bla skoz sama doma, potem pa veste kaj vse se nam plete po glavah...Bedarije! No, konec avgusta pa sva začela "športati" brez zaščite.... In evo! Sporočim kaj bo rekel drugi test!
....jaz bom pa delala družbo mali žirafi...kdaj boš delala test žirafa??? jaz imam datum 27 ...ti??
!!!
No, sej pa ko to malo analiziram, je normalno, da ko prvi mesec delaš na tem si napet, je razburljivo, ker je nekaj novega. Sploh za nas, ki čakamo na prvega. Drug mesec (vsaj pri nama) je pa že bolj sproščen.
pa bo!