Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

... no,šalo na stran, morda je tudi res, da sem občutljiva na te stvari bolj kot kakšen drugi. Ignorirat lih ne morem, ker imam direkten stik z njimi... najbolj pa me jezi to, da ta, ki je 'sklona' temu je tudi hudobna. Zadnjič je naredila en kiks in je hotela vso krivdo zvalit name in ostale so ji verjele. Bila sem v tako 'kruti' situaciji kot še nikoli (ne morem vam opisat občutka ko govoriš resnico in ti nobeden ne verjame...) Res je
in manipulatorka in te ostale so totalno pod njeno kontrolo. Ker sem prišla zadnja me pač tako malo j..... v glavo.
Pol pa pride k meni kot da ni bilo nič...
Zacnes pac tako, da si pridobis eno na svojo stran in potem same od sebe prikapajo se ostale.. Verjemi da bo opravljivka zadnja, ki si bo tega zelela, bo pa nazadnje tudi ona tista, vendar potem bo mogla spilat vaso igrico (brez opravljanja), ce bo tako hotela..