Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko kapljic proti krčem 21.10.2006 13:57:31
|
|
|
|
DEJANA
|
Pa si farmacevtki povedala koliko je star? Jaz sem dajala 2 kapljici, poskusi z manjšo 'dozo', pa boš videla če bo kaj pomagalo...
|
|
|
|
|
RE: Koliko kapljic proti krčem 21.10.2006 14:09:51
|
|
|
|
dskubin
|
mi smo našemu dajali 4-5 kapljic pred vsakim obrokom (no, ponoči ne). Tako, da, tudi če smo mu dali 6x na dan, je bilo to ravno med 24-30 kapljic. Dajali pa smo mu vetrovne kapljice Koroških lekarn.
|
|
|
|
|
RE: Koliko kapljic proti krčem 21.10.2006 14:42:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Boljše je,da začneš z manjšo dozo,in če ne pomaga,jo postopoma zvišuješ.In še enkart preberi navodila za uporabo-tam vse piše.:)
|
|
|
|
|
RE: Koliko kapljic proti krčem 23.10.2006 17:20:50
|
|
|
|
Luskan
|
Tudi jaz dajem vetrovne kapljice koroških lekarn in pomagajo. Naenkrat mu jih dam deset tudi po petkrat na dan - posvetovala sem se s pediatrinjo in je rekla, da ni nič narobe, važno je, da se mu olajša bolečina, saj ga krči zelo mučijo. Star je 2,5 meseca.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.