|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dodajanje 60 ml
24.10.2006 21:17:23   
*karina*
Zvečer smo pričeli dodajati aptamil in sicer 60 ml. Ali je to veliko za 4- mesečnega fantka? Ali bi morala tudi pri ostalih obrokih čez dan poskušati z dodajanjem?
Problem je tudi v tem, da ga precej silim zagrabit flašo n piti po njej. Kljub temu se mi zdi da je lačen in je dodajanje potrebno. Kako rešiti ta problem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dodajanje 60 ml
24.10.2006 21:21:38   
rainbow
Kako sta se pa do zdaj hranila? Če sta se dojila in to uspešno, tj da je lepo napredoval, zakaj zdaj dodajanje???? Morda ima poskok v rasti, zato še ni potrebno dodajat, po moje vsaj, le pogosteje dojit.
kaj pa če bi namesto dodajanja prej začela z uvajanjem goste hrane? Se mi zdi, da si boš samo delo naredila.

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu *karina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dodajanje 60 ml
25.10.2006 13:29:29   
*karina*
Dodajat sem poskusila zato, ker vso mojo zalogo shrani precej prej kot pri ostalih podojih in na prazno vleče. Potem pa poje  ccA 60 ML Aptamila. Rainbow- ali mislis da je bolje, da mu namesto tega zvečer ponudim naprimer rižolino? Koliko pa?
Drugače se pa zredi kakih slabih 800 na mesec, je bila teža vedno na meji, zato se mi je zdelo potem zvečer dodajanje smislno.
Koliko časa so lahko težave z mlekom zaradi poskoka v rasti? Aja še to: dojiva se še vedno 7x v 24 urah, kar se mi zdi kar veliko?

Hvala za pomoč!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dodajanje 60 ml
25.10.2006 15:18:28   
Leone
Pri nas je enako, pa bo user posted image star 3 mesece. še vedno se hrani neredno, ok. 7 obrokov v 24 urah (hvalabogu mi ponoči spi) in mu ravno tako dodajam. Ne pri vsakem obroku, ampak takrat ko bi jedel spet npr. čez 1 uro, pol ure ali pa ko vidim, da je prej zaspal kot se najedel. Takrat mi spije lahko tudi 100 ml. V ambulanti so mi rekli, da ko otrok doseže težo okoli 6 kg, rata tudi bolj lačen. Tako, da ko vidim, da ga ni več na noben način mogoče potolažit, mu mirne duše dam flašo. Vmes se pa meni lepo mleko naredi za naslednji (in nadaljni) obrok.

(odgovor članu *karina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dodajanje 60 ml
25.10.2006 16:25:38   
mojca75
Midve sva pri 4 mesecih tud začeli zvečer dodajat, najprej 60, potem 90,potem 125. Mojega mleka enostavno ni bilo dovolj, pa sme jo podojila na obe in je spraznila. Čez dan je bilo pa zadosti - za cca 2,5h!

Potem sva pri 5 mesecih začele z gosto hrano in sedaj zvečer ne rabi več (večinoma) dodatka, sta obe joški zadosti - ji sicer pripravim, odvisno od tega kolk "zatipam" da sta joški polni, med 30-60ml in poje včasih 10, 20, 50 ali pa nič.

Moja je imela poskok v rasti pa na žalost pogosto dojenje (sem jo en teden priklaplala kadar je hotela) ni pomagalo, sam totalno razpokane bradavice sem imela! Zato sva po nasvetu pediatra začele dodajat.

(odgovor članu Leone)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dodajanje 60 ml
25.10.2006 21:04:40   
rainbow
Ker si me vprašala, ti odgovorimuser posted image

ne, jaz ne bi na vrat na nos začela dajat rižolino, pač pa bi začela z normalnim uvajanjem goste hrane, torej dopoldan, najprej sokce, kašice, lepo po vrsti.
Mogoče greš bolj počasi, se nikamor ne mudi.

7 krat na dan pa res ni dosti za polno dojenje, po mojem mnenju. Posebej če ponoči lepo spi, potem je itak raj!

Po moje imaš na razpolago dve možnosti: ali boš pri teh mesecih dodajala mleko, ali pa začela z uvajanjem goste hrane in tačas dojila pogosteje, pač po zahtevah user posted image ; morda pa bo rada jedla, kaj pa vešuser posted image

no, uspešno odločitev želim!

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?