|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Androgel
27.10.2006 20:44:43   
zorica

Enkrat je bilo zapisano da je ta androgel dober, da izboljšuje spermiogram itd. pa zato prilagam kaj sem prebrala na med.over .
Rahlo šokirana, saj ga je tudi moj jemal nekaj časa nazaj v upanju na boljše,...





Avtor: Stanko Pušenjak  user posted image  
Datum:   09-05-06 23:38

kolikor vem je androgel testosteronski preparat, ki ga v časju želje po zanositvi lahko le odsvetujem. Če že  ima kak učinek na delovanje reprodukcije pri moškem, potem kvečjemu  slabi spermiogram, ker gre pričakovati,da bo po povratni spregi zaviral hipofizo pri tvorbi spodbudilnih hormonov, ki testise spodbujajo k speriogenezi. Odgovor je tore NE.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Androgel
28.10.2006 6:02:56   
Anonimen
Groza, groza, groza, in to je G predpisal? Poznam vajino zgodbo iz drugega posta, zato naslednje besede nikakor ne letijo na vaju, moram jih pa napisat, v dobro ostalim puncam,ki malo pretiravajo. Vama želim, da še preden prideta na IVF, da se vama uresniči, skrita željauser posted image

Zadnje čase opažam na tem forumu, da kar nekaj parov že pred enim letom poskušanja zanositve, jemljejo na lastno pest marsikatero "nedolžno" zdravilo. Zadnjić sem bila tu pri nas pri enem kitajskem zeliščarju in mi je enostavno rekel, vsaka rožica, vsako zelišče je lahko strup za nekoga. Zelišča niso nedolžna, pa naj še tako naravno zgledajo. Vsako telo ima svoje lastnosti, vsako telo ima svoje vzroke, svoje posledice, svoja odreagiranja in zato se ne moremo zanašat, če je nekomu pomagalo, bo tudi meni. To lahko vidite že, ko odprete katerokoli temo. Vse imate iste znake, pa so ene noseče, druge ne, nekatere pijete čaje, jemljete maco, hormofit kar koli, pa enim pomaga, drugim ne, enim pomaga bioenergetik, drugim ne, enim svečauser posted image , drugim ne, ene imate grozne stranske ućinke že po pol tabletke klomifena, druge jih jejo kot bombone, pa jim ni nič....... Vse kar delaš do prvega leta, je spoznavaš svoje telo, njegove odzive v času O in M, ter predvsem uživaš v spolnosti. Kar nekaj punc, pa svoje telo in telo partnerja zastruplja z raznimi tabletami in ne vem čem še vse, zato, ker si želijo čimprej otroka. Ni čudno, da se potem telo čudno obnaša in iz meseca v mesec več ne prepoznajo svojih znakov, svojega telesa. Naj še vključim anonimno, ki je v enem postu napisala, da ene grejo celo tako daleč, da predčasno hodijo z lažjo na postopke. To res ni fer, pa če je vrsta ali ni vrste. Za mano so 4 leta poskušanja in šele zdaj sem se odločila poskusiti z matičnim mlečkom in maco. Šele zdaj ko je za mano neuspešni OBMP, sem obupala in se lovim za vsako vejico, ki bi mi dala kako upanje. Če bi to naredila, že prej, bi bila zdaj brez upanja, ker vidim, da mi sama uradna medicina težko pomaga. Alternativa me zdaj drži pokonci, da bom lahko še šla v nov postopek z upanjem, da mi bo tokrat uspelo. Moje telo je že itak čist izmučeno, izčrpano in nafilano z vsemi hormoni in drugimi medicinskimi žavbami tako, da ga več sploh ne prepoznam.
Se opravičujem, če sem nekoga prizadela, ampak je res škoda gledat, kako že po nekaj poskušanjih uničujete svoje telo. 

(odgovor članu zorica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Androgel
28.10.2006 7:34:17   
mala zirafa
Kako lepo si napisala.Eni je usojeno prej enim kasneje na žalost.Naj te malo poravim kot si navedla, da ene hodijo prej na postopke.Ni res, jaz sem omenila da sva šla na spermiogram takoj na začetku in ne vidim razloga zakaj gledaš na to tako negativno.Nobenega nisva ovirala nikakor.In zakaj bi blo to nepošteno?Vsaj sva vedela takoj pri čem sva, kar vodi v še večjo sproščenost in ni več tistih, "kaj pa, če...???"
Res da vama noče ratat ampak prej al slej bo tudi vama, bodita brez skrbi.Sta kdaj pomislila na bioenergetika?Držim pesti in brez zamere.lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Androgel
28.10.2006 7:55:10   
Anonimen
Mala žirafa (btw lep nikuser posted image ), naj ti povem, da nisem imela v tebe v glavi, ampak nekatere druge punce. Nisem toliko mislila na spermiogram temveč na postepek, to pa je čist neki drugega. Tudi napisala sem postopek, zato ne jemat to toliko osebno, zarad vajinega spermiogramauser posted image . Za spermiogram pa je tako, da bi res vedel kakšen je , bi bilo potrebno it vsaj dvakrat z 2-3 mesečnim premorom ali pa še kak mesec več (ker baje sperma rabi do 3 messeca, da se izboljša, spremeni). Kvaliteta in količina spermijev se spreminja, zato še zmeri nista glih na jasnem kako je s spermiji tvojega moža. Mogoče sta bila glih ko so bili najslabši ali pa najboljši. Zato enkraten spermiogram ne pove prav velik in zato tudi ko si enkrat v postopku ti ga opravijo vsaj 2x. Ampak glede na vajin primer, mislim, da se vseen nimata kaj bat. Toliko, da še drugi vejo kako je s temi spermiogrami.
Jaz nisem toliko v skrbeh, ker sem prepričana da nama bo enkrat ratalo, imam v glavi otroka, nimam pa časa. In zato se ne obremenjujem z časom, ko bo, bo.

(odgovor članu mala zirafa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Androgel
28.10.2006 8:21:00   
andreja2000
MIŠEK13
Tvoj post  ,ki si ga zgoraj  opisala,se je globoko dotaknil mojega srca.Res je,koliko je takih punc,ki leta čakate na svojeuser posted image ,vmes pa vas filajo z raznimi hormoni.Da ne omenim vseh razočaranj in žalosti,k jo doživljate v tem času.Jaz se zauser posted image  trudim tri leta.Rezultat sta dve izgubljeni pikici,i(te dni gremo naši deklici prižgat svečko) ,sedaj pa se trudim 17 mesecev in sem na klomifenu.Naše zgodbe so zelo različne,a vse so obrnjene v isti cilj.Hudo je,ker je toliko žalostnih zgodb in iz srca si želim,da bi vse te naše zgodbe dobile srečen konec.
Tebi MIŠEK13,pa še posebaj želim veliko moči in poguma,ter da tudi zate posije sonček sreče.Hvala ti za vse tvoje odgovore,ki nam jih pridno daješ,nam poveš vse odkrito in nas pogostokrat znaš postaviti na realna tla in tako je tudi prav.






_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Androgel
28.10.2006 11:44:19   
mala zirafa
Ratalo vam bo, ko s boste najmanj pričakovale.In to drži kot pribito.Poznam par, ki sta se po 10 letih vdala v usodo in jima je nato takoj uspelo, ker nista več študirala na user posted image .Pa srečno!
Midva konkretno ne načrtujeva, če rata, rata.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...
Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?