|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hrustljava raca
3.11.2006 13:09:13   
smrka
Jutri bom pekla raco, je 3, 5 kg teska in jo bom kar v pecici spekla.. Pa me zanima kako naj jo premazem da bo lepo hrustljiva...... kako omako naj naredim zraven in kaj naj bo priloga....
Prosim za nasvete.


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hrustljava raca
3.11.2006 14:44:51   
eya
Glede pečenja race nisem specialistka, sem jo samo parkrat delala, mislim, da sem jo premazala kar z začimbami za perutnino (sol, paprika, česen, poper, mogoče še kajuser posted image ). Pa preden jo dam v vročo pečico, jo polijem z zelo vročim oljem, da je skorjica boljša. Kaj več pa naj ti kaka specialistka napiše...

Zraven pa v tem času odlično paše rdeče zelje in mlinci...

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Hrustljava raca
3.11.2006 15:30:19   
soncece24
O njam, račka :se oblizujem: - poskusi najt na kakšni strani, kjer imajo recepte za kitajsko hrano, kitajci majo dosti receptov s hrustljavo raco.

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPT: Veganska salama iz čokolade in rožiča
Sladka, zdrava, veganska in pripravljena v 15 minutah, pa še z okusom po božiču. Vsekakor zmagovalna praznična kombinaci...
RECEPT: Goveji biftek za nosečnice in malčke
Biftek (tatarski biftek) je narejen iz surovega mesa, zato naj bi se ga nosečnice izogibale, pa tudi za malčke ni najbol...




drugi porod
babyboooom

ali je bil drugi porod lažji od prvega?

da (39%)

ne (22%)

isto (6%)

se ne spomnim (4%)

drugo (29%)


Število vseh glasov: 51

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!