|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razočarana
20.8.2004 7:46:04   
ŠTAJERKA
Včeraj sem šla kupit CB, ČEPRAV SEM SAMA SEBI OBLJUBILA DA GA BOM ŠELE V NED. ALI PON.NO, POKAZAL JE NEG.:((:((:((:((:((:((:((:((
ITAK SEM IMELA SLAB OBČUTEK, NO PA ITAK JE BIL TO KOMAJ PRVI POSKUS.STRAH ME JE DA NE BO TRAJALO PREDOLGO, KER SI :duda: RES ZELO ŽELIM.NO, V VSAKEWM PRIMERU NE BOVA NIKOLI OBUPALA.
SEM PA RES KR SLABE VOLJE.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   razočarana
20.8.2004 7:53:32   
meeryana
ŠTAJERKA, pozdravljena.......poznamo zgodbo! Že 13. sem bila razočarana, vendar sem le 3x prišla do tega, da naredim test, ker sem vedno prej dobila M:hudicek:....sedaj nazadnje sem ga delala dan prd prihodom....PA GA VEČ NE BOM!!!!
Torej nič ni tako hudega, boš videla, da bo, ko bomo to najmajn pričakovale....verjamem v to in rada bi, da tudi ti.....žalostna pa ne smeš bit, ker tvoj :angel: samo čaka pravi čas, ko se vama bo pridružil.

Kako dolgo pa že poskušata? M:hudicek: si že dobila in kdaj bi jo morala? Oprosti, če si že vse to pisala, pa nisem zasledila :(

Lep pozdravček in držim pesti za drugič :modri::roza:.

LP:rozica::rozica::rozica:
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   razočarana
20.8.2004 7:59:06   
manja11
Hja tud jaz poznam občutek, jaz sem bila razočarana že najmanj 16 X. Ampak saj veš, novo upanje se začne z vsakim mesecem in enkrat v prihodnosti bo tudi tebe doletela ta sreča, boš videla, saj bo;)

Seveda ne obupaj in kar korajžno naprej! A pa si že sploh dobila:hudicek:????

Lp:miska:

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   razočarana
20.8.2004 8:03:39   
lutkica
Lep pozdrav štajerka!;)

Tudi midva ta mesec prvič poskušava,:duda: M ne čakam 27.8. Prav tako kot ti, dvomim, da bo v prvo uspelo. Do zdaj še nič znakov, da bi se kaj prijelo. Bomo videli kaj bo.:zmeden:

Ne se sekirat, vsem nam se bo kmalu nasmehnila sreča, saj verjamem, da nekdo tam zgoraj:angel: pazi na nas.


Pa pa
Lutkica:sloncek:

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   razočarana
20.8.2004 8:08:50   
Sisy
Pozdravček, tudi jaz spadam med vas,ki poskušate prvič in :hudicek: ne pričakujem 26.8. in imam tudi občutek da bo sledilo razočaranje....Do včeraj sem imela še vse možne znake-močno špikanje v jajčnikih, boleča prsa (no ta so še vedno), utrujenost itd....pa so vsi ti znaki daes izginili.Sem se že hotela pri ginekologinji oglasit, daj pa ne vem če ima sploh smisel....:(

Štajerka ne bodi žalostna, mi smo s tabo....:miska: Baje v prvo uspe le 25% parom....:(

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   razočarana
20.8.2004 8:17:53   
Urša76
So sorry... sočustvujem s tabo. :((:((:((
Vem kako ti je.
Mi2 tud nisva imela :modri:.
Sem vč. test delala; sam ena I.:(:((:(:((:(

Vsem razočaranim želiva lep dan
Urša & Samo

P.S.: je lubi reku, da moram podpisat tud njega...
Pa sporoča vam, da je pomembno tud to, da imamo en drugega = :love: in se strinjam...
:duda: bodo še prišle, sam ne smemo obupat. OK?

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   razočarana
20.8.2004 8:18:23   
Maša26
Prve parkrat je po moje razočaranje najhujše, ker si prej mislišm, da ko zaščita pade, bo pa kmalu.. Potem začneš malo spoznavat telo, da ni švicarska ura in da ni vedno čas za vse.. Enkrat pač bo!

Ja saj vem, za druge se je lahko pametno delat, sebe pa ne znam v red spravit :zmeden:

LP!

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   razočarana
20.8.2004 8:21:14   
meeryana
Jaaaaa, kak lepo....in res je topomembno.....pozdravček tudi vama Samo in Urša!!!

Pa čimprej :modri:/:roza:

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   razočarana
20.8.2004 8:27:26   
ŠTAJERKA
Midva sva komaj prvič poskusila.M. še kar nisem dobla, morala pa bi jo dobiti včeraj.Ket nikoli nisem jemala KT sem mislila da morda pa nama le po ratal že 1.Saj vem da še sploh ni panike, ampak ful si želim :duda: zato sem mal razočarana.Se mi je zdelo da imam vse možne znake, predvsem me je špikalo v jajčnikih,pa utrujena sem ful bila, res pa je da me prsa niso nc bolela.Tud dans ni videti da bi M prišla, sem imela pa vedno zelo redno.
Jst verjamem da nam bo vsem uspelo,tudi če malo kasneje važno da nam bo.


(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   razočarana
20.8.2004 8:29:10   
ŠTAJERKA
P a hvala vsem za tolažbo in vzpodbudne besede.Pa vsaki enga:angel::angel::angel::angel::angel::angel: da pazi na nas.

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   razočarana
20.8.2004 8:31:48   
ŠTAJERKA
Urša tvoj Samo je res pameten poba, ima prav.Lepo od njega da hoče bit podpisan zraven tebe in na nek način vključen med nas.Moj že nebi bil zato, čeprav je drgač tud super dečko.
Pozdravček za Samota!!

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   razočarana
20.8.2004 8:41:30   
manja11
ej, če je pa šele 1. poskus pa sploh ni panike. Moje prijateljice z otroci so vse zanosile večinoma v 3. do 6. poskusu, v 1. je zelo zelo zelo redko, verjemi. Jaz sem bila prve pol leta popolnoma neobremenjena, no kasneje me je pa začelo skrbeti; ko te začne dajat psiha pogosto občutiš vse nosečniške znake, četudi to niso. Pojavljajo se celo taki, ki jih ni bilo prej nikoli ipd. Menstruacije kot nalašč zaostajajo...

Ti kar veselo naprej:sloncek: pa bo, boš videla.

:miska:

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   razočarana
20.8.2004 8:51:48   
manja11
:)ja saj vem, mislim, da smo tu gor vse približno iste. Ko se enkrat odločiš, vržeš vse zaščite v kot in si misliš, zdaj pa bo. In če ni, se kar čudiš, kako to, da ni. Enkrat sem razmišljala: če bi pa to vedela pa nebi nikoli nobene zaščite uporabljala;)...
Ampak verjetno je že tako, da vse pride ob svojem času, ne!??? Jaz bom zdaj spet poskušala, sem namreč 2 ciklusa po laparoskopiji, tako, da ni za obupat. Sploh pa naj te ne skrbi, če si še mlada. Naj te potolažim, jaz jih imam že 31...:ups:

Lp:miska:

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   razočarana
20.8.2004 8:58:00   
ŠTAJERKA
Res sem mal mlajša od tebe (24) sam tud ti še nisi stara mama.Sem pa ful vesela, da sem odkrila tale forum, ker ste punce res super in se lahk z vami o teh stvareh najbolj pogovarjam.Mojmu nočm preveč težit, ker on je bolj neobremenjen s te.Od mojih prjatlc še nobena nima:duda: pa si jih trenutno še ne želijo najbolj.Tak, da prav super da ste ve tle, ko smo vse prbližn na istem.
Manja res upam, da ti bo čimprej uspelo, ker boš po mojem mnenju zelo dobra mamika.Tako kot si rekla, vse ob svojem času.

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   razočarana
20.8.2004 11:21:46   
bambi
Punčke moje.... Da vam povem samo eno, naravi ni mogoče ukazovat, ona bo naredila po svoje.... Tudi jaz jih imam že 31 in sem v prvo zanosila takoj 1. mesec, zdaj pa se že borim 8 mesecev in res je da je od meseca odvisno kako si razočaran.... Jaz sem prve 3 mesece bila na robu obupa, jokala in jokala, potem sem se umirila, nato me je zgrabila jeza in bi lahko vse okoli sebe razbila, ko je prišla M, sedaj na poročnem potovanju, ko je pa že 7. prišla ta nesramna M sem se pa resnično zjokala kot dež in jokala skoraj 2 uri....
Ampak konec koncev nimamo kaj za naredit... (razen :sloncek::sloncek::sloncek: seveda ;))
Poznam primere ko so prvič ravno tako zanosili takoj, potem pa celo 2 ali 3 leta nič, šele potem je zopet uspelo..... ZAto moramo biti potrpežljive in čakat.... :(:(:( Enkrat bo že!!!!!!

:rozica: BAmbi

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   razočarana
20.8.2004 11:32:29   
Gea1
Ja, prve pol leta še ni nobenega razloga za skrb. Vas pa razumem, kako je. Tudi jaz sem bila prepričana, da bo ratalo prvič, saj poznam okoli sebe same take. Bila sem prepričana, da ko se enkrat odločiš in hopa cupaš vsak dan, mora ratat. Pa ni, ne prvič, ne po enem letu in sedaj grem že v 15. boj. Povem vam, da nisi razočaran vsak mesec isto, pridejo boljši in slabši dnevi. Ampak nikoli pa ne pomislim, da bi vrgla puško v koruzo.
Enkrat bo pa ja menda ratalo!

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   razočarana
20.8.2004 11:34:18   
ŠTAJERKA
mENE JE NAJBOLJ STRAH, DA MI SPLOH NE BO USPELO.BAMBI TEB JE ENKRAT ŽE IN TI BO DRUGIČ TUDI SIGURNO.JAZ PA SPLOH NE VEM, KER ŠE NIKOLI NISEM BILA NOSEČA.PA PRAVIJO, DA HITREJE ZANOSIŠ, ČE NISI NIKOLI JEMAL KT.JAZ JIH NISEM NIKOLI,PA CEL MESEC SVA PRIDNO:sloncek::sloncek::sloncek:RES ME JE MAL STRAH,PA NE ZATO KER NAMA NI TAKOJ RATAL.SI SPLOH NE PREDSTAVLJAM KAJ BI BILO ČE NEBI MOGLA IMET :duda::duda:
ŽE OD NEKDAJ ME JE TEGA STRAH, O TEM SEM RAZMIŠLJALA ŽE PREJ, KO ŠE SPLOH NISEM ŽELELA IMETI:duda:.SEJ VEM DA NE SMEM SPLOH ŠTUDIRAT KAJ TAKEGA, AMPAK JAZ SI RES NE MOREM POMAGAT.NEVEM ZAKAJ TO SPLOH RAZMIŠLJAM.
BAMBI UPAM DA BOŠ KMALU NOSEČKA SREČKA:modri::roza:
LP!

ŠTAJERKA:miska:

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   razočarana
20.8.2004 11:36:26   
ŠTAJERKA
GEA RES NE SMEŠ VRZTI PUŠKE V KORUZO.TUDI JAZ JE NE BOM-NIKOLI!
BAMBI TI PA NE JOKAT,BOŠ VIDLA DA BO!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   razočarana
20.8.2004 11:42:37   
manja11
Naj še nekaj dodam. Tukaj se takole "matramo", nihamo v razpoloženjih, trpi psiha in odnos, se enkrat dvignemo nad oblake pa spet pademo v najglobji "podn". Na drugi strani pa v sprejemni pisarni stare porodnišnice (ko sem čakala na laparo) prideta dve smrklji, cca 19, 20 let stari in me hihitajoče vprašata: "a s ti tud pršla na splav?". Kar tako, malo za šalo seksajo potem pa na splav kot na WC. Najraje bi ju z vso močjo okrog ušes, tako sta me razkurili......:grrr:

Upam, da takih ni veliko...


(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   razočarana
20.8.2004 11:47:32   
Gea1
Štajerka medve sva si pa zelo podobne. Tudi jaz sem govorila, da bo ziher ratalo, v sebi me je pa malo že preden sva se odločila za :duda: in tudi potem, ko sva začela, skrbelo, da ne bo ratalo in bom morala po zdravniško pomoč.
In res se je zgodilo ravno to, ampak mislim, da ne zaradi mojega mišljenja in razmišljanja, ampak zato ker ni vse v redu z nama. In res, že prva preiskava, ki sva jo opravila - spermiogram, ni bil OK. Sedaj pa grem v jeseni še na HSG, če seveda še vedno ne bo ratalo.
Ampak jaz močno upam, da bo ratalo prej! Imam vse več upanja, čeprav me tu in tam tudi prešine misel, kaj pa, če ne bom nikoli mamica.
Veš, če ne gre po naravni poti, 85% parov naj bi zanosilo pred enim letom, gre pa z zdravniško pomočjo. Saj naj bi medicina zdaj delala že čudeže. Tako da ni :hudicek:, da ne pomagajo še tistim 15% parom, ki jim ne rata po naravni poti.

Lepo se imej! :sloncek:

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   razočarana
20.8.2004 11:48:05   
ŠTAJERKA
TUD MENE TO RAZKURI.ME KI SI PA TAKO ZELIMO,PA NAM NE USPE TAKOJ.VEŠ, TEM NAJSTNICAM SE ZDI SPLAV ČIST NEKAJ NORMALNEGA, KOT DA NI NIČ.JST NEVEM AL ČIST NČ NE ŠTUDIRAJO AL KAJ.TO RES NI FER.

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   razočarana
20.8.2004 11:49:31   
Gea1
Ja pol, ko bodo pa želele, pa ne bo šlo, saj tudi splav ni tako nedolžen poseg v telo in po njem lahko ostanejo na maternici brazgotine.


(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   razočarana
20.8.2004 11:54:39   
ŠTAJERKA
GEA RES TI NE ZAVIDAM TVOJEGA POLOŽAJA.VEM, DA VAMA BO USPELO-TAKO ALI DRUGAČE.MEDICINA RES TAKO NAPREDUJE, DA ŠE IZ NEMOGOČEGA NAREDIJO MOGOČO,TAK DA BOŠ TUDI TI NEKEGA DNE MAMICA.SEVEDA PA NE SMEŠ OBUPATI IN IMETI GRDIH MISLI.
JAZ TI DAJEM NASVETE, KATERIH SE SAMA NE MOREM DRŽATI.RES PREVEČ ŠTUDIRAM O NAJSLABŠIH MOŽNIH SCENARIJIH KI ME LAHKO DOLETIJO.
SKRATKA BODI MOČNA IN PRIDNO :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   razočarana
20.8.2004 11:55:18   
manja11
Gea ti kar pogum, tudi jaz sem imela vse narobe po hsg-ju (verjetno si to že zasledila), po laparo so pa stvari popravili. Preden sem šla na hsg, tudi pod razno nisem mislila, da bo kaj narobe (spermiogram je bil ok), tako, da je bilo kar malo šoka. Ampak zdaj pa bo....:)

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   razočarana
20.8.2004 12:43:10   
Špelka
Ja, moj Urši (Uroš - :)) tud ne bi bil za take štose. Prau da se pol samo še bolj bediram. Mogoč ma prau, samo kva hudiča nej pa delam med pauzami na šihtu, ko sem nehala kadit?????? :)-

Ampak je drugač tud moj :love:

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Po spontanem splavu ni treba odlagati zano...
Najnovejše raziskave razkrivajo, da po spontanem splavu ni potrebno tri mesece odlagati s ponovno zanositvijo. Ravno zan...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?