Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.Tvoj Marcel pa je samo en dan mlajši od moje LINE
po dolgem času spet z nami doma in smo to izkoristili.
da so se babike ujele.
, Jilic1!
so tudi trije fantje, pa verjamem, da mami defintivno ni bilo dolgčas, sploh ker jih je vzgajala sama. Definitvno je šlo pol plače samo za hrano, kr so fantje ponavadi veliko bolj ješči kot dekleta
bom kar nehala za dons, k tole enoročno tipkanje ni lih fajn.
vsem marsovčkam in marsovčkom ki imajo, so, ali bodo imeli 8.mesecev!!!
Lina in Ana, da sta tako lepo razveselili svoji mamici.
in pa pravi čas Jakcu za 8. mesecev
.
. Jaz imam dve
in sicer tastarejša Neja je bila 30. aprila stara 3 leta, tamlajša Jana pa je seveda letošnja marčica rojena 11.
za besede MAMA tvoje Line
.
.
. Vidim da si iz celja. A si tudi rodila v Celju??? Mogoče sva se pa kje videli ali pa kar skupaj rojevali
26 stopinj, in to v minus.
. Super da ste se imeli lepo. Mislim, da boš s svojo dobro izkušnjo uspela prepričat marsikatero mamico, da se bo odpravila na kako daljšo pot z
Tudi jaz imam dve
, bolančkom (opažam da jih skoraj ni
to pa sem jaz zdaj trenutno
. Lepo, da ste se imeli fajn in super, da je
? Huj....jaz bi tudi malce
na Kanarske
. Ker tudi jaz Jano dojim nekje 3-4x na dan....zjutraj, zvečer in čez dan, preden jo dam spat (lahko je to 1x ali pa 2x na dan). Sicer mi čez dan ne spije veliko, ampak se mi zdi, da potrebuje samo malo za carto, da potem lažje zaspi in se mogoče malce odžeja. Vem pa tudi, da dojenje ni isto kot flaška in da je moje mleko že velimko bolj švohm kot je bilo prej. Da pa se boš bolje počutila, pokliči tejinega ped. in mu povej kako pa kaj. Jaz bi verjetno naredila tako. A si že kaj pogledala slike od srečanja MB? Da jih slučajno ne boš pozabila pokazat še nam
...
je celo noč pralni stoj ropotal. Bila sem pa sama v sobi to je pa tudi nekaj
.
jutri se bova še zjutraj oglasila. Blaž je bil dopoldan nekam tečkast in zaspan, pa iz nosa mu je teklo. Zdaj je pa čist naspidiran. Bom videla, kako bo spal in kako bo zjutraj.
dat spat.
.Super da ste uživali na
. Beti
tvojemu Blažu za
poleg.
zaradi Aline in potovanja
. Pa saj bo hitro minilo, boš videla
. Jaz upam, da bomo tudi me iz štajerskega firtla zadevo hitro ponovile
...danes sem spet imela burno noč po dolgem času. Jana se je non-stop nekaj jokala in premetavala, tako da sem jo večina imela pri sebi. Mislim, da bomo dobili nov zobek, ker druge razlage za ta jok in prebujanje nimam
). Tako da uživaj s svojim sinekom in se ne obremenjevat s tem, kaj eni že zmorejo in kaj ne, ker bo hitro za njimi