|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvavitev po abraziji!!!!!???
21.11.2006 7:43:46   
_Beky_
Živjo punce!Danes mineva sedmi dan po abraziji bila sem noseča 8 tednov,ker srček ni utripal so me pač poslali na čišcenje zdaj pa me nekaj moti.Od prvega dne po abraziji sem malo krvavela pa vse do 6 dne ko se je menstruacija ulila kot iz škafa zelo me skrbi kaj je narobe bi se morala zglasiti pri svojem ginekologu?Naj še povem da sem prve dni po abraziji imela samo hude krče in zelo malo krvavela zdaj pa nimam krčev samo zelo močno menstruacijo???Na tem forumu sem brala da imaš lahko spolne odnose po 14 dneh.Kdaj pa lahko začnem delat nauser posted image .Spolnih odnosov še nisem mela saj je komaj 7 dan.Pa še to koliko je upanja da bi zanosila čim prej ker midva sva se matrala skoraj eno leto nato pauser posted image ali je kaj več moznosti za user posted image .Vsem skupaj zelim cim večuser posted image user posted image user posted image user posted image .Lep pozdrav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krvavitev po abraziji!!!!!???
21.11.2006 8:22:54   
urskas
Beky, jaz mislim da šesti dan po abraziji sigurno nimaš še menstruacije. Po mojem je dobro, da se greš pokazat G.

Kar pa se tiče nove nosečnosti, ponavadi g. svetujejo vsaj dva ciklusa pavze. Nam je uspelo v tretjem, tudi tebi želim enako!

LP, urska

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Krvavitev po abraziji!!!!!???
21.11.2006 10:09:45   
teri
To ni user posted image ,ampak še vedno krvaviš od čiščenja.Jaz sem krvavela kar 3t,pa sem šla k g in je videl da mam cisto na desnem jajčniku.Tako da to je bla baje krivda tega dolgega krvavenja.Priporočam ti da ,če čez 14dni po abraziji še kar krvaviš,greš k tvojem g.user posted image pa dobiš nekje 7-8 teden po čiščenju.Pa srečno 2.user posted image !

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Krvavitev po abraziji!!!!!???
21.11.2006 12:20:10   
Naja31
To sigurno ni M.
Možno je, da niso vsega sčistili. Pri meni se je huda krvavitev začela tretji dan po abraziji, sem šla na urgenco , so me obdržali in še enkrat čistili.
Pejt takoj k zdravniku, ker lahko dobiš tudi vnetje. Jaz sem imela tudi vročino.

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Krvavitev po abraziji!!!!!???
21.11.2006 14:42:34   
t*e*j*k*a
Živjo!

Tudi jaz ti svetujem, da se čimprej oglasiš pri svojem G, da vidi kaj je narobe.

Tudi jaz sem krvavela po abraziji 3 tedne in sem šla do G in je ugotovila, da so krvavitve posledica nekrčenja maternice in tako sem morala jemati kake 5 dni sirup za krčenje poleg tega pa mi je dala tudi antibiotike, ker lahko pri močnih krvavitvah pride tudi do vnetja maternice.

Odnosov nisva imela več kot mesec dni po abraziji prvič zaradi krvavitev potem sva pa tudi še raje malo počakala. In sedaj komaj čakava naslednji dve user posted image , da lahko potem ponovno delava na user posted image !!!!!!!!!!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?