Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in čakam o. 
, eni pa se jih tak otepajo....
ni in pride
za dobro jutro.
Delal mi jo bo Pušenjak, s seboj pa lahko prinesem CD, da mi bo piko-poko posnel. Po eni strani komaj čakam, po drugi me je pa strah... Po pregledu oz. posvetu sem šla še malo v službo, da sem pozdravila sodelavce in s prijateljico na kavo. Domov sem se komaj pripeljala, ker mi je bilo blazno slabo. Tako slabo, kot verjetno še ne. Že v avtu sem si pripravila vrečko za vsak primer, ko sem prišla domov nisem mogla nič pojest. Malo sem si odpočila, potem pa sem pogrela kosilo... Tisto meso v omaki mi je še zvečer smrdelo po celem stanovanju tako, da sva z
zračila, prižigala dišeče svečke... Nič ni pomagalo. Še ko sem se vlegla v posteljo (pa imam spalnico daleč stran od kuhinje in cel dan zaprto), sem vonjala tisto meso... Fuj!
.
!Komaj sem čakala na te novice zdej pa me je strah
naprej.
hehehe
, ker mi cisto nic ne je.. lacna ful, ampak nic ne pase.. Kar pa je dobr za kile, pikica si pa itak vzame vse kar rabi
,saj sem v stresu,ki mu ni konca.Sem pa v obdobju O in me že bolijo jajčniki,ker sem seveda jedla klomifen ko se je zgodila prometna in nisem z njim prekinila.Res pa je da sem z mislimi ves čas pri bivšem,pa pod stresm,tako da mislim,da ne more ta mesec nič gratat,saj pravijo,da stres vpliva na zanositev.
Pa saj vem, da bo vse OK
, če že vem, da nisem
....sicer bi si pa želela, da jo vsaj 9 mesecev ne vidiš....
.