Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Jaz komaj čakam na toto jagodno pizzo!! Pa upam, da ne bomo same tri +

)
ka pa je iz lj v mb? pis of kejk
rekla, da bo tole pumpanje njegovo opravilo, pa se je sam muzal
, pol bo pa tko treba že spet v akcijo.
.
+ Tara), in tudi v naši vasi je po nekem "čudu" 5
.
bi namreč rad spoznal kakšno pužo.
samo kaj češ, se bo mogo navadit, da v življenju ne bo vedno vse po njegovo
. Včeraj sma bila popoldan sama, pa je bil taka tečka, da za sekundo ni hotel bit sam. Še na WC nisem mogla it sama, res je bilo grozno. No zvečer je kar hitro zaspal, samo kaj ko je od pol noči, pa do dveh zjutraj jokal, kot dež. Sem mu dala svečko, pa ni nič pomagalo. Ima pa na zgornji dlesni na levi strani belo bulico, se fajn čuti, tak da zgleda da je samo vprašanje časa kdaj bo pokukalo ven. Ko pa se dotaknem dlesni, pa tuli kot nor. Iz flaške pit ne more, tak da pijemo samo iz kozarca.Res je bogi. Zdaj zjutraj pa smo ob pol osmih imeli spet pevske vaje eno uro. Ob desetih pa sem ga pobasala v avto in odpeljala k moji mami, enostavno nisem več mogla itak sem bila zmozgana od včerajšnjega dne, pol pa še taka noč. Ati pa spet danes celi dan dela, tak da sem spet jaz na tapeti. Mam pa se itak za učit, imam v sredo izpit. Samo kaj ko pa sem tak zaspana, vrjetno bom danes jaz namesto kosila kar imela spanje.