|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naročanje na poseg preko interneta?
29.11.2006 7:41:10   
violet
Živjo!

Kot piše že v naslovu imam eno vprašanje. Se je katera od vas za poseg laparoskopije naročila na internetu? Če se je, mi lahko prosim posreduje internetno stran, ker bi se rada čimprej naročila.

Hvala
Pozdravček, vijolica.

< Sporočilo je popravil UnderEja -- 29.11.2006 12:25:33 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Imam eno vprašanje
29.11.2006 7:55:21   
Anonimen
mislim, da ne gre po internetu, ker se za laparo čist drugje naročiš kot pa pregled ali UZ ali andraloga. 

(odgovor članu violet)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Imam eno vprašanje
1.12.2006 22:45:49   
Smrekica
Violet,

Jaz sem se ravno danes naročila za laparoskopijo po internetu. Naslov je narocanje.reprodukcija@kclj.si. Dobila sem tudi odgovor z zaporedno številko 500 in še nekaj čez, z pojasnilom, da moram, ko dobim januarsko mensturacijo poklicati na določeno številko, ki so mi jo sporočili v mailu. Tako, da gre tudi po internetu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Imam eno vprašanje
2.12.2006 10:29:46   
violet
Živjo smrekica!

Jst sem se tut naročila po internetu, pa so mi dali eno tel. št. in so mi napisalo, ko bom imela prvi dan menstruacije, da naj pokličem med deseto in dvanajsto uro. No, menstruacijo sem dobila pa včeraj, ampak šele popoldan. A se je tut katera druga naročevala na pregled za laparoskopijo, pa so ji tko rekli? Če je tko, pol bom mogla klicat šele naslednji mesec, ker zdej je vrjetn že prepozno. Vseeno bom poskusla poklicat še v pondelk, pa bom vidla kaj mi bodo rekli.

Lep pozdrav, vijolica.

(odgovor članu Smrekica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?