|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porodnišnica NM
29.8.2004 12:34:15   
karmy
sem bila pred 2 letoma v porodnišnici novo mesto in sem bila dokaj razočarana nad sestrami...

mlade sestre, ravno iz faksa, so bile prijazne, so pomagale.. ampak stare koklje so pa težile neprestano...stara sem bila 18 let in ker sem rojevala 2 dni sem bila zelo zelo utrujena in mlade so pomagale pri previjanju in hrani.. vendar koklje so me silile na noge, in sem padla enkrat k so te budale smotane misle kot da sm eno uro samo rojevala.. sem bila totalno izčrpana te pa težile non stop..:grrr:

porodnišnica je prijazna otrokom...aha.. kaj pa mame, ki rojevajo dolgo.. pol jih pa silijo.. :grrr:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Porodnišnica NM
17.9.2004 10:31:18   
čaki
Hay! O bog, ne morem verjet, da bom šla čez dva mesca v NM porodnišnico. Zdej mi je vse dol padlo. Upam lahko samo, da se je v dveh letih kaj spremenilo- na bolje!! Mogoče bom pa sper na gorenjskem, kjer me je tud prvič prehtel in sem porodola v Kranju::::

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Porodnišnica NM
22.9.2004 13:36:47   
KatjaP
Pozdravljene!Sama sem rodila pred 3,5l v novomeški porodnišnici. ko sem premišljevala kje bi rodila ali v Ljubljani ali v Novem mestu, je celo mojo nosečnost prevladovalo mnenje, da rodim v Ljubljani. Ko pa se je bližal dan poroda sem na zadnjem obisku pri dr. Miajloviču povedala za moje strahove glede novomeške porodnišnice. Bil je zelo razumevajoč in mi je dal proste roke glede moje odločitve. Vendar sem se kljub temu odločila roditi v Novem mestu, ker je le celo nosečnost spremljal ginekolog/porodničar iz Novega mesta. Moram povedati, da s samim prorodom nisem imela nobenih težav in vse je zelo hitro potekalo. Rodila sem pri babici Metki, katera je bila tudi izbrana za babico leta v reviji Moj malček. Pred porodom sem ji povedala, da sem dogovorjena z mojim porodničarjem, če se karkoli zakomplicira, da se ga lahko pokliče na mobitel in da bo prišel pomagat pri poroda. Vsa pohvala gre res osebju v porodnišnici Novo mesto.No hvala bogu se je vse lepo izteklo. Kar se pa tiče sester je pa tako: v katerikoli poodnišnici si, se najde kakšna "cvetka" katera ti otežuje bivanje v porodnišnici. Nismo vsi vsem simpatični, kam bi pa prišli, da bi bili vsi vsem všeč. Po porodu si utrujen in nabit s čisto novimi čustvi in si posledično tudi bolj občutljiv, tako da moraš imeti tudi malo strpnosti do drugih. No upam, da sem malo pripomogla iri glede odločitve, kje roditi. Lep dan še naprej.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Porodnišnica NM
24.9.2004 13:08:13   
mmetel6
Jaz sem dvakrat rodila v NM porodnišnici (feb. 2000 in julija 2003). Obakrat sem bila zelo zadovoljna in če bi bilo "potrebno" bi gotovo šla spet v NM. Meni so se zdele vse sestre v redu, res pa je, da nisem bila nobenkrat rezana ali šivana, zato nisem potrebovala toliko pomoči. Malce bolj zoprna je le ena pediatrinja (starejša). Naj omenim, da sem imela pri prvem porodu dr. Šekoranjo, ki se ga nekatere bojijo. Meni pa je bil super in bi si ga v drugo izbrala, če bi bilo potrebno izbirat. Po mojem mnenju se lahko mirno odločiš za NM.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?