|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Merjenje pljučne funkcije
30.11.2006 20:12:04   
anajmad
Mene pa zanima,če je imela,oz.če je imel kateri od otrok to? Mi smo bili naročeni včeraj in so našo lubico,ko so ji masko dal gor,fajn zbudil,ker mora med merjenjem spati. Bila sem kar malo jezna,ker sem jim lepo rekla,da tako ne bo šlo,če bodo z vso silo pritisnili masko gor.
Ker drgač je Ula že čist histerična,ko delamo inhalacije.
Zanima me sam to,če je ratal kej s tem merjenjem mislim????

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Merjenje pljučne funkcije
30.11.2006 20:33:09   
Anonimen
A to je merjenje kapacitete pljučk ali kaj drugega? Če je to to, potem so to delali moji nečakinji, ker je imela skozi neke bronhitise in je sploh skozi kašljala. So ji pa dali na telo kot ene priseske, kot tisto za EKG, ker so potem nekaj merili pot, znoj. Pa doma je morala puhati v eno pumpico in so potem risali grafe, koliko je napihala. Ampak na koncu ni bilo iz vsega skupaj čisto nič. Po nešetih inhalacijah ne vem česa vse so nazadnje začeli inhalirati lepo kamilice in deklica je čudežno ozdravela. Mogoče je pa prerasla, kaj pa vem. Čeprav je te kamilice priporočila prijateljica, ker so pri njih imeli isto zadevo in so isto čudežno pomagale.

(odgovor članu anajmad)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Merjenje pljučne funkcije
30.11.2006 21:11:01   
anajmad
Ja,mi smo tud kr naprej neki bolani oz. imamo neke vrste bronhitisa,ki pa se ne začne  s kakšno virozo,ampak ji direkt gre na pljučka. V enem mescu je imela že 3x.Mi inhaliramo vse živo: od kamilic,Justove kaplce,namažem ji po bodiju s titim zloglasnimi Bimbi zeliščem. Ne vem,ne vem..... res sem že kr mal obupana,ker jo res pazim. Ne hodim z njo nikamor,razne k dohtarjem in ob obali. Tudi Pia in midva nisva bila nikoli do zdej bolna. Jutri se gremo mi3 cepit proti gripi(mislim starejši del generacije). Vem,da je tamala nedonošenček in ima slabo razvite dihalne poti in da je bila dosti na kisiku. sam,da se ji pa res ne da nč pomagatuser posted image .
Dohtarji se nas podajajo sem in tja. Na pulmološki so pa tud takšna katastrofa,da jih je sam za v cajtng dat.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Merjenje pljučne funkcije
30.11.2006 21:16:49   
Anonimen
Najbrž bo prerasla. To ima res ogrooomno otrok, pa res za nobenega ne vem, da ne bi tega potem prerasel. Pri moji nečakinji je vedno poleti bilo v redu, samo da se je malo shladilo, pa se je začelo. Ampak tam nekje pri petih letih je pa prerasla. Je pa res hudo poslušat kašelj in sploh, če je še vročina zraven. Kaj pa ta Echinax bimbi? Mi ga jemljemo, sedaj že tretji mesec (menda ga 3 mesece lahko), lahko ga pa jemlje otrok od pol leta starosti dlaje. Tako piše na navodilih. Nam resnično pomaga. Je pa prav proti okužbi dihalnih poti. Čeprav ne vem, dvomim, da bi bilo pri vas kaj učinka. Čeprav če drugega trenutno ne jemljete, mogoče pa velja poskusiti. Nam resnično pomaga. Le da smo mi imeli prej celo zimo smrklje do ust, zdaj pa nič.

(odgovor članu anajmad)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Merjenje pljučne funkcije
1.12.2006 22:46:59   
* Mateja *
Ej Damjana, welcom to club!!!
Sej si tud ti pisala dr. Cerarjevi? Si prebrala odgovor?
Jaz tud obupujem nad tem hropenjem, ki se vleče že en mesec. Vsa sem panična, tekamo od zdravnika do zdravnika, pa kar neka zdravila mu dajejo...obupujem, ...kaj res ne morejo nikakor pomagat.user posted image user posted image
Hotla sem pa rečt to: Tile dohtarji, a niso vsi hodili na iste fakse, pa so jih isto učili??!! Poglej to! V Lj. na pediatrični so nam priporočili da ga tolčemo po prsih, da se bo lažje skašljal, pol mi pa en drug dohtar reče, da to ne bo pomagalo. Pol ga peljem k nadomestnemu pediatru, ki reče, da je to hropenje nevarno za pljučnico, da ima katar na pljučkih, da naj delamo inhalacije. Drug dan ga peljem še k naši padiatrinji, pa reče da to ni nič takega, da dejmo ga cepit za gripo, če bo fasal pljučnico, da ne bo ona kriva, pa naj mu vseno delamo kako inhalacijo, da naj se pripravim, da bo to itak trajalo do spomladi! Ne morem nobenmu dopovedat, da mu ne hrope tako kot običajno, temveč ima katar!!!! Pa kličem še pulmologa v Ljublano, mu razložim, pa je spet eno svojo zabluzu, da zdravilo Singulair, ki mu ga dajemo, da naj nebi nardilo nobene škode, lahko pa samo upamo, da mu bo kaj pomagalo!!

Kam naj grem z Nejcem torej?? Zaupam ne nobenmu dohtarju, ker so vsi za en drek!!
Sem se mogla mal izpovedat, ker vidim da imate u Ulo zelo podobne težave!!
No, upam, da se pozdravimo!!!

Mateja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?