Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Pol se bova pa vozila ko gospoda. Me prav zanima kako hitro se bom navadila take velike "krave".
pridna, ker pomagaš možu, jst zaenkrat še nisem mogla, ker so bila sama velika dela. zdej, ko se bo začelo pa pospravljanje in malarija, pa bom lahko...
Se bomo morale večkrat takole dobit...
. Prav dan mi je zamorila. Rekla je, da sve narobe izračunale najin dopust, ki ga bi naj imela 25 dni (od celega leta). Da so ji v upravi rekli, da mi pripada samo polovica dopusta - 14 dni. To pa zato, ker pridem delat šele konec leta in da mi ne pripada celi dopust. Joj, kolk sem jezna. Tako, bo Lara imela samo 1 teden časa, da se navadi na vrtec
.
, pa je že drugi dan brez driske!!!!
. Zdaj bog ne daj, da mora ze pet minut v stajico, je taki vik in krik, da te kap. Tudi hojica ne pride več v poštev, zdaj samo plazimo in se vstajamo ob vsem mogočem, odpiramo predale, omare, raziskuje kolikor le zmore.
, če pa katera želi videti naš domek, je vabljena na kavo