Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. 
. Jaz bom imela O glih vmes med dvema dobrotnikoma, torej okoli 13.12. in močno, močno upam, da nas bo ta čarobni mesec čimveč uspešnih in da bo konec leta polno
tu gor.
in če jo sploh imam
bova ta mesec zacela delat na
. Ovulacijo imam okrog 14.12. Upam, da ne bom stela dnevov, ker vem, da je zelo malo moznosti, da nama takoj uspe.
!
tam okoli 13.12. V kolikor oa bo prišla imam potem O šele okrog 27.decembra. Upam, da je ne bo in da bom vse razveselila kaj mi je Miklavžek prinesel....mojemu pa Božiček....mislim, da bo to najlepše darilce mojemu, moji materi in njegovim staršem. Upam na najbolje.
mogoče nama bo pa dedek mraz kaj prinesel?! Rada bi vas nekaj vprašala, zanima me če takrat ko veste, da imate ovulacijo po odnosu še malo poležite v postelji (da več semena gor splava) oz, naredite svečo? Ali kaj posebnega naredite? Ima katera kakšen trik? Prijateljica mi je rekla, da tudi seme, ne sme biti prestaro, da morava seksati najman 2 dni pred pričakovano ovulacijo, drugače je preveč odmrlega semena
?! V glavnem rekla je, da mora imeti jajce polne pa frišno seme!