Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Pa ne vem česa se bojim. Najbolj verjetno tega, da bi izvedela, da srček sploh ne bije več že nekaj časa... O teh zadevah sem dosti brala zadnje čase. Ne vem zakaj sem šla sploh to brat
Ampak saj bo vse vredu.
Sicer je pa to stvar na katero nimam vpliva.
). Obema je všeč in sva rekla, da bo kar ta!
še najbolj. Karkoli že bo, samo da bo vse vredu!!!! 
a vem, da če se še enkrat ponesreči, pol je v letu 07 spet ne bom dočakala. kako čas beži.
?
, ko ste tako polne energije. Sneg bo že še prišel. Še preveč ga bo. meni je zaenkrat kar fajn, da še ga ni. Nimam preveč rada zime. Jutri pa je Miklvaž in tudi moja O se že pošteno bliža. Danes že čutim neko špikanje v trebuhu, tako da bo kamlu tu. Samo kaj, ko je to premalo. Bi rabila še 100 čudežev in čarobno palico, da bi se kaj prijelo.
,ker mislim da je O.Tako da bomo vidli,če sva trofila pravi dan
za srečo za december 2006. Naj se že prime. Držim pesti in navijam za vse (ne)čakajoče.
...
se mi ne da na sprehod.
. Ufff kako me je strah. Verjetno me ni bilo še ničesar v življenju toliko strah. Grozzzzaaaa!!!!