|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fotografija za osebno izkaznico
6.12.2006 20:04:40   
Anonimen
Ker bomo malemu počasi dali narediti osebno izkaznico, ga moramo seveda najprej fotografirati. Zanima me, ali katera pozna kaksnega dobrega (prijaznega in predvsem potrpežljivega) fotografa v Ljubljani, ki slika tudi dojenčke?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Fotografija za osebno izkaznico
6.12.2006 20:08:16   
petka
Mi smo šli pri 2 mesecih v Foto Tivoli. Ni bilo nobenih težav, nam je vzelo le dobro minuto. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2006 20:09:07   
sašaš
Po mojem ti morajo v vsakem foto studiu fotkati dojenčka. Ampak kje bi bili še posebej prijazni ali potrpežljivi pa ne vem.

Mi smo našo peljali k fotografu na Vrhniki in lahko rečem samo user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2006 23:10:37   
Sonrisa
Mi smo se kar doma slikali in je bilo v redu.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2006 7:58:16   
srki
Foto Potrč, na Slovenski ceti, foto Pauli na Trubarjevi ulici.

(odgovor članu Sonrisa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Nosečnost.
пеперутка16

Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?