|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odnesla sem igrače :(
7.12.2006 23:43:25   
žiža
Sem tako žalostna da mi gre kr na jok. Znorela sem nad našo taveliko trmoglavko. Ob pol osmih sem jo dala v posteljo tako kot vedno in spet ni in ni hotla zaspat. 100x jo je lulat 45x kakat, 1001x je bila žejna... Se mi je že pošteno mešalo. Skakala je po postelji in tulila kot žival. Sem ji parkarat lepo rekla, da če se ne bo umirila in zaspala bom odnesla vse njene igrače ven na hodnik in jih bom dala drugim otrokom. Itak se mi je smejala v glavo in ob pol 10ih mi je prebilo in sem kratko malo odnesla vse njene stravi iz sobe vključno z njenim dragocenim, neprecenljivim zajcem. Ji ni kapnilo sploh, še naprej je norela tolk časa da se je z ustnico zabila v ograjo posteljice in potem jok( seveda je zbudila Urbana) in kje je moj zajc.... sem vztrajala in rekla, da če bo utihnila in zaspala ji bom dala zajca v posteljo. Ostale igrače pa dobi takrat, ko bo zvečer zaspala brez ceremonij.
In je en čas še hlipala potem pa zaspala. Zajca sem ji dala v posteljo tako kot sem rekla, vse njene igrače in risanke pa sem pospravila v predal pod posteljo. Pustila sem ji barvice in spomin. JOj tako mi je hudo, da me je pripeljala do tega. Ne vem kako bo jutri zdržala. Pa kaj bom naredila, če glih tako ne bo zvečer zaspala? Ampak popustit pa res ne smem. Mora vedeti, da resno mislim in ene meje pa morajo biti. Presneto, ne morem verjeti, da me tako preiskuša.
SEj vem da gre samo za igrače ampak jo čist v živo vidim, kako bo hodila za mano  in prosila za njene igrače. Kr mislim, da je še premajhna in da ne razume kaj jih hočem dopovedati, po drugi strani pa vem, da je prekleto brihtna in točno ve kaj sme in kaj ne. Ne morem verjeti, da me je tako preizkuša. prosim mal spodbude za jutri, pa kakšen nasvet, kako tem malim trmam kakšno stvar dopovedati. Včasih imam občutek, da ima spomin kot zlata ribica. Še isto sekundo pozabi zakaj je bila npr. kaznovana. Zato se mi pa zdi, da s to kaznijo ne bom dosegla kakšnega vidnega razultata. 
JOj, že zdej mi je hudo, ko se bo jutri se vsa vesela zbudila in tud sanjalo se ji ne bo zakaj so izginile njene igrače.
Držite pesti da zmagam v tej " bitki". Sej vojna bo gotovo še dolga, preden bom pregnala to nejno trmico iz nje.
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odnesla sem igrače :(
7.12.2006 23:56:15   
kofetek2010
po moje si kar prav naredila - ju3 se pogovori z njo in ji povej, da igrač pač ne bo dokler ne bo zvečer pridno hodila spat (na steno nalepita list papirja in za vsak večer, ko bo šla lepo spat ji nariši sonček - po treh zaporednih sončkih dobi nekaj igrač nazaj, če pa ne bo pridna pač ne bo igrač) - bodi predpričana, da ko bo vidla, da misliš resno, da bo nehala preizkušat tvojo potrpljenje user posted image  

pri nas je kazen takojšnja in sinu odvzamem tisto kar ima najraje, kar ga najbolj boli (če mu trenutno prepovem PC bo to kot, da nisem nič naredila, če pa mu bom vzela Yu-Gi-Oh karte pa bo primerna kazen) user posted image  

vztrajaj četudi ti bo hudo, kar verjamem, da bo, saj je lažje imeti v tistem trenutku mir - ampak to bi bilo le kratkoročno user posted image


drži se!

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Odnesla sem igrače :(
8.12.2006 0:02:02   
Marogica
Čisto pravilno si naredila in se ne sekiraj. Jaz bi ji jutri vrnila igrače in ji rekla, da jih lahko ima, če bo zvečer šla v posteljo kot dogovorjeno. Drugače pa ji igrače zopet poberem.

Mislim, da boš to in podobne stvari morala narediti vsake "kvatre" enkrat, pa boš imela kar nekaj časa mir. Pri nas se to dogaja še vedno, pa je ta večji star 5,5 let. Ko kaj grounega ušpiči, zvečer ni risanke. To je njegova kazen(ki ga, mimogrede najbolj boli). Naslednji dan je bolje.

Tako, da ti čestitam, da si ostala dosledna, kajti marsikatera mama(no, večina) to ni. Dolgoročno se ti bo izplačalo, pa tudi otrok te bo vzel resno samo tako, da takrat ko nekaj obljubiš(lepega ali kazen), pa to tudi narediš.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Odnesla sem igrače :(
8.12.2006 0:02:11   
lojzika
Čeprav je naš nekoliko mlajši, mislim da si ravnala prav in tudi jutri vztrajaj in ji ne dati igračk

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Odnesla sem igrače :(
8.12.2006 6:10:15   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: žiža

Sem ji parkarat lepo rekla, da če se ne bo umirila in zaspala bom odnesla vse njene igrače ven na hodnik in jih bom dala drugim otrokom.


Zdaj pa kar na delo - besede morate udejaniti, če ne jih raje ne govorite.

< Sporočilo je popravil primoza -- 8.12.2006 6:12:42 >

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Odnesla sem igrače :(
8.12.2006 8:17:40   
pety78
Verjamem da ti je hudo, vendar moraš biti res dosledna in ne popuščati. Ko bo dojela, da vedno misliš resno, kar govoriš, te bo tudi bolj upoštevala. Danes pa ji lepo povej, da si ji včeraj odnesla igračke, ker ni ubogala in da si jo seveda to tudi prej opozorila. Če bo pa lepo spala, jih pa ne boš dala drugim otrokom, ampak jih boš vrnila njej. Saj bo razumela, danes se pa raje igrajta s čim drugim, recimo kuhajta in pospravljajta. user posted image

_____________________________



(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Odnesla sem igrače :(
8.12.2006 8:40:59   
Katrin
Kljub temu, da ti je hudo, si ravnala prav. Sedaj pa pazi, da boš dosledna, svoje besede ne smeš prelomiti, ker si bo to tvoja pupica zapomnila in bo drugič mislila, da ne misliš resno.

Srečno user posted image

lp, katrin

_____________________________

Be the Peace and Harmony you desire...



(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Odnesla sem igrače :(
8.12.2006 10:04:39   
honey
Tudi jaz se strinjam s tabo, po moje si naredila popolnoma prav. Kar pa se tiče tega, da je premajhna, da bi vedela, zakaj je kaznovana, pa se ne strinjam čisto - naš je star 20 mes. in točno ve, zakaj je bil kaznovan oz. zakaj je ostal brez igrače. Pa tudi drugi dan še točno ve, zakaj igrače ni nazaj - ker mi npr. reče brm brm (bormašinca) ni-ni, to pomeni, da ve, zakaj se mu jo vzela. Zato samo vztrajaj in vztrajaj, drugače bo videla, da lahko dobesedno hodi po tebi in ne bo nikoli nič drugače.

Se pa strinjam z Jano73, da bi ji bila mogoče dobra motivacija, da rišeta sončke na steno in za zbrano število sončkov dobi 1 igračo nazaj.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Odnesla sem igrače :(
8.12.2006 11:58:49   
bskrle
Naši dve sta ravno sedaj brez velike kuhinje, sta jo nekaj brcali in metali po tleh in sva jo pospravila, saj boš zdržala en dan.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Odnesla sem igrače :(
8.12.2006 12:47:44   
žiža
No smo pregurali pol dneva. Zjutraj je očiju takoj hitela razlagat, da sem odnesla igrače. Zakaj, pa ni povedala. Največji šok je doživela, ko je ugotovila da sem pospravila tudi Nodija. Kar hodila je okoli Tvja in klicala Nodija. "Nodi ke siiiiiiiii"
No potem je punca šla v akcijo in najdla pod kavčem en avtomobilček, pa pod posteljo žogo.... Torej nima tako kratek spomin, točno ve kam kaj skrije. V hudih časih vse prov pride. Jaz se pa tud dobro držim. Sem mislila da bo hujše. V bistvu je prov luštno življenje brez igrač. Stanovanje je še vedno tako kot je bilo včeraj zvečer preden sem šla spat- pospravljeno. Z lahkoto bom zdržala še kakšen dan. Igrače ji bom pa res vračala eno po eno.
Glavno je, da sem KONČNO začela  kar že nekaj časa obljubljam. Upam, da se mi bo res obrestovalo.
lp

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Odnesla sem igrače :(
12.12.2006 11:40:18   
ZARA
Pravilno, žiža. Sigurno si bo zapomnila.
Jst sem ji zadnjič Zari za 2 dni skrila Duplo kocke, ker jih je z vso silo metala v vrata in se mi zraven še prav nesramno smejala. Mati se je seveda odpeljalo in sem pospravla kocke, tamala je pa samo nemo opazovala. Od takrat jih še ni vrgla v vrata.

Bom pa sankcije, če se ne bo držala dogovora, ponovila, vsakič za en dan več...poj bomo pa vidl, kdo je t'glavn pr bajt! user posted image
lp

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Odnesla sem igrače :(
12.12.2006 12:09:28   
Anonimen
V bistvu je prov luštno življenje brez igrač. Stanovanje je še vedno tako kot je bilo včeraj zvečer preden sem šla spat- pospravljeno. Z lahkoto bom zdržala še kakšen dan


user posted image user posted image user posted image , bravo, žiža!

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Ime za deklico
lenika

Katero ime vam je najbolj všeč?

Ajda (20%)

Žana (8%)

Zoja (24%)

Lana (34%)

Tjaša (14%)


Število vseh glasov: 531

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!