Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

mu je pripovedoval vse možne zgodbice, Aleks pa je zgledal nekak tko
!
je pridno spančkal , dokler se je voziček premikal.Vsakič ko sva se ustavila se je zbudil, pojokcal ravno toliko, da sem ga morala dvignit ven in zaspal nazaj.
Zraven sploh niso priložili navodil, zato sva mogla včeraj dopoldne nazaj v trgovino ponje in ga je
pa še trest sem se začela... No potem končno grem do dežurnega, ki je začel delati v nedeljo ob osmih zjutraj, da mi je porihtala zob. Je pa bil kriv zob na katerem sem imela plombo menda že od osnovne šole ... V glavnem tak me je zmatralo, da ne morem povedati pa še strah me je bilo, da bi morala taka še kje slučajno rodit ... Ob devetih sem prišla domov, se vlegla in zaspala v sekundi. Potem pa smo šli na kosilo ob dveh k mojim, ob petih sem šla nazaj spat, se zbudila ob pol dvanajstih, šla jest in nazaj spat danes do enajste ure. Drugače je zdaj O.K., malo me dol tišči vse skupaj, ko hodim. Sva šla peš v trgovino in mi je bilo čisto dovolj sprehoda!Se pozna, da imam v sredo rok. No, takrat imam tudi CTG in bomo videli kako in kaj, če se ne zgodi prej kaj nepričakovanega.
, ampak smo šele od četrtka doma in pač so druge stvari vseeno bolj važne kot RR
...vidim, da ene še kar vztrajate
...šla sem na CTG (ki je bil BP), potem pa še na UZ, kjer pa je nastala panika - naša pupa ni v dveh tednih nič zrasla (enake mere kot v 35. tednu), plodovnice pa je bilo tudi že bolj malo...diagnoza: urgentni CR! In tako je 1.12. zjutraj na svet prijokala mala Laura, ki za ta veliki zaostaja samo po merah
- kar se na UZ ne vidi!)...jemo kot ta veliki, glasilke so tudi razvite (na srečo samo kadar mami prepočasi odpenja moderc
, PROSIM
Pa bravo za tvojega dragega in CPP