Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, majo samo eno slabo lastnost. Niso topli

čestitke za sinka Lea
- Aleksej
- Kaja
- Dominik
11
Čestitke Severnica77 za tvojega
Leota!!!
Sem bila na žurki...
Sem pa zgodaj doma, a.
Za takole uro bi bila moja mami in foti ene 10 let
nazaj prav vesela.Severnica še tuki iskrene čestitke za navihančka Leota.
in dol pritiskat -> pojma nimam kaj je to, ampak če so to popadki , potem so pa popadki
- tolk o tem, da ženska točno ve, kdaj ima popadke, ker jaz ne
Pač boli in res pomaga če zlo pažiš kako dihaš - trenutno nimam pojma, kako se diha...
... pa moram čakat ko bo bo.Tole kolcanje je pri meni skoraj vsak dan prisotno.
: pravi popadki to je tako, kot če ti trebuh otrdi, al pa huda menza, samo da kar traja, ne spusti prec (kakšno minuto). Tako, da ne bote gruntale. Če vas ščipa lepo globoko dihat, pa merit razliko do naslednjega. Če se ponavlja je to to
za srečo.
Kaj je to zdaj? Me boste vse prehitele???
in nič ne javi, kako je z njo.
, ker sem bla po 1 tednu prvič zunaj. Sva naredila en kratek sprehodek (1km) pa sem bila pol kar zmatrana. So me začeli spet šivi cukat. Ampak se je splačalo.
v glavo. No ob 3h in 6h smo prišli na normalo, zdaj pa z R spita spanje pravičnega.