|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mariborska porodnišnica
3.9.2004 19:10:25   
belma
Jaz bi rada povedala samo to,da ne ljudi prehitro obsojat.Tisti,ki zgledajo preveč prijazni vedno tudi nimajo najboljših namenov z tabo.Dr.Žitnik je magister na svojem področju in ne more se noben primerjat z njim!!!.To pa je pomembno-zlasti pri porodu.Dr.Korpar !????Vstajajte pri svojem!!!!Če boste vstrajale pri dodatku,ga boste dobile!!Drugače pa ne!!!Pa ne zaradi sester,ampak zaradi zdravnikov,ki jim to ne dovolijo(zlasti dr Golob)Pa dobro voljo ohranite!!!Najbolj ste pomembni vi in vaš otrok!!!Pa če so ostali vsi tečni in najbolj pametni na svetu!!!!
Pozdrav!!!!!:::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mariborska porodnišnica
3.9.2004 19:12:09   
Teni_
Dr. Golobova je razred zase. Dojenje, dojenje, dojenje. Pa kaj si ne da dopovedat, da če nimaš mleka, pa res ne moreš dojit. Smotana 300 na uro. Še vse sestre v porodnišnico jo šinfajo.
Lp,
Mojca

(odgovor članu belma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mariborska porodnišnica
3.9.2004 20:41:12   
malika
No tak smotana pa Golobova tudi ni. Jaz imam z njo zelo dobre izkušnje. Ko je bila dežurna, je hodila mojega derača gledat vsaki dve uri, ko je dobil zlatenico po začetni dihalni stiski.:bravo::bravo::bravo: (njej). Je edina dr. ki je to naredila. Je pa tudi res, da nisem imela nobenih težav s dojenjem.:)

(odgovor članu belma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mariborska porodnišnica
3.9.2004 20:47:14   
Teni_
Saj drugače verjetno res ni slaba, samo kar se dojenja tiče pretirava.
Je pa z mano ležala ena s katero sta imele konflikte že pred sedmimi leti, ko je njen(od te ki je ležala z mano) sin umrl, ko je bil star 3 mesece. Baje so bili doktorji krivi in sta se že takrat nekaj kregali. Ne vem pa točno kaj je bilo.
Lp,
Mojca:rozica:

(odgovor članu belma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mariborska porodnišnica
4.9.2004 8:49:04   
Blink1
Ja dr. Golobova pa res malce pretirava z dojenjem. To pa je tudi vse kar vem o njej, ker sem jo videla le v materinski šoli.

Drugače pa mi je bila všeč tudi dr. Burja, ki se je ful zavzela za mojo malo. In hitro opravila še vse preiskave (ker je nekaj trzala z rokicami) preden sva šli domov. Tako da so ji hitro še zvečer vzeli kri, da sva zjutraj lahko popihali domu. No dr. Korpar pa je za isto stvar rekel, da je OK. Ne vem, no.

Dr. Burja je tudi rekla, da naj delava vaje za zaležana stopala, medtem, ko dr. Korpar ni nič rekel o tem... Ah, sej je vseeno. Kmalu grem k svojemu pediatru in vem da bo on fajn pogledal mojo pupo, da ja ni kaj narobe. teh doktarjev iz porodnišnice pa upam da ne vidim več kmalu :))

Aja, dodatek...sestre ga takoj dajo...sploh ponoči :) Ko pa je šla enkrat vprašat zdravnika pa mi ga ni hotela dat...sicer hvala bogu, ker je Neja takrat po čudežu zagrabila bradavico in mi izpraznila zamašene vode...Potem pa nič več:zmeden: No, je že vedela kdaj pomagat mamici.

Lp
Nina

(odgovor članu belma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mariborska porodnišnica
4.9.2004 23:52:12   
Anonimen
Jaz z Golobovo nimam dobrih izkušenj, pa ne zaradi dojenja, temveč zato, ker ti omeni, da je z otročkom nekaj narobe, potem pa noče čisto nič več pojasnit. Ko je omenila, da ima moj otrok levi prekatni sistem v ledvički širši kot pa desnega, sem jo vprašala, kaj to pomeni, ker me je od strahu kar začelo stiskati pri srcu. Rekla je, da je to razvojna motnja in ko sem želela vedeti še kaj več o tem, mi je rekla, da se bomo o tem pogovarjali kdaj drugič. :zmeden: Si znate predstavljati, kako me je s tem prestrašila? Mislila sem, da pa to mora res biti nekaj hudo narobe. Šele sestra mi je v sobi povedala, da to običajno izveni in da ima to zelo zelo veliko otrok celo do prvega leta... pa ni z nobenim nič narobe.

Saj ne rečem, da ni vredu zdravnica, mislim pa, da njen odnos do mamic malih pacientov ni najboljši... Sicer pa so na njo tako ali tako opozorile sestre v šoli za starše.

Aha, pa še to: ta ista zdravnica je celo izjavila, da je dojenje 100% zaščita pred ponovno nosečnostjo. :zmeden: BREZ KOMENTARJA!!!

(odgovor članu belma)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   mariborska porodnišnica
20.9.2004 12:57:06   
Sarina
Pozdravljene! V oči me je zbodel priimek dr.ŽITNIK :grrr: in kar tresem se od besa, ko pomislim na tega človeka, ki naj bi bil strokovnjak. Jaz osebno nisem dobila tega občutka! Že res, da vsi delajo napake :zmeden: in niti malo nisem občutljiva, ampak ta človek me je spravil skoraj na drugi svet - vztrajal je pri normalnem porodu do zadnjega :hudicek:, tako da sem za las ulovila svoje življenje - izgubila 2 litra krvi, 24 ur nisem bila sposobna dihat sama (imela kisikovo masko), 2 dni skoraj nisem vedela za sebe, tri dni preživela na reanimaciji - najhujši oddelek v bolnišnici, 18 dni v bolnici. Če ne bi bilo dr. Pelkičeve, ki so jo sredi noči klicali domov, da me je rešila, me sedaj ne bi bilo več na tem svetu, ali pa bi bila brez maternice. To so sposobnosti dr.Žitnika v MB porodnišnici.:bravo:

(odgovor članu belma)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   mariborska porodnišnica
21.9.2004 10:51:10   
tamala
O raznih žitnikih, čuičih ipd. v mb bi pa lahko pljuvale v nedogled!:hudicek::((:grrr:

pa nima smisla. Žal.:(

D., 27t

(odgovor članu belma)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?