Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in bila nadvse srečna vendar me je strah, da bi spet imela spontani splav zaradi gripe. Kot sem ga po vsej verjetnosti enkrat že imela (baje gripa). Zanima me kaj veste o prehladih in gripah v prvih tednih nosečnosti! 
. Sem bila zaradi tega v bolnice, ker sem nenormalno bruhala (celo noč in cel dan) in so me dali v bolnico na infuzijo, ker sem že tako bila preveč shujšana. Sem pa v bolnici in mojega ginekologa spraševala o tem. Mislim, da je najbolj nevarno tam do 12 tedna. Ginekolog mi je rekel, da je to kakor stikalo. Lahko gre mimo in otroku ni nič, ali pa odmre. Upam, da te nisem preveč prestrašla, samo je vredu da se paziš. Saj veliko
sploh ne ve (bila sem ena izmed njih), kako je lahko nedolžen prehlad nevaren. Pa se po nepotrebnem izpostavljamo.