Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
! 
zelo malo ponočuje (kakšna zabava s sodelavci, 'moški večer' s kolegi na 100 let enkrat,...), jaz pa še manj (z izjemo obletnice mature in prednovoletnega žura s sodelavci). Če že greva zvečer ven, greva ponavadi skupaj in prideva tudi kmalu nazaj, tko da to niso kakšne žurke ali ponočevanja.
, šla samo enkrat ven žurat z kolegicam, pa je bila doma cela štala. Ko sem ob 2h zjutraj prišla domov, je mali jokal, moj pa je ležal zraven in mu držal dudo
.
.
jaz pa tud nimam niti volje da bi zvečer kam hodila-sem preutrujena.v 12ih mesecih sem bila 2krat sama zunaj-sem pridna kaj?pa še to koj 2urce.
)
). In za to, da nikamor ne grem,sem si predvsem sama kriva.
obdržala hobije, ki sva jih imela prej (šport, petje), sva enkrat na teden ob različnih dnevih na različnih koncih. No potem pa je kakšno srečanje, novoletno, dan žena, rojstni dan in to je to. Sicer pa seveda največkrat skupaj.
. Me pa tudi nič ne vleče v nočno življenje komaj čakam, da padem v pojstlo in odžuram v sanje