Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Hitro se vrni, da ne bo več take praznine!
Meni se že meša od gužve! Ne morem več! Še samo tri dni in bom lažje zadihala, upam!

z bruhanjem, pol še driska, danes ponoči pa sem bila jaz na vrsti.
, naslednji dan jaz, naslednji dan pa ati...potem pa še dedi....babi pa je imela že pred mesecem....
plastični pribor in krožnike (se mi res ne da dva dni posode pomivat in pospravljat, bomo imeli ameriški sistem, pa še za toliko ljudi nima kompleta).
. To pa ne bi nikoli opravljala s tem poslom. Na blagajni so pri nas zelo bogi. Jaz delam drugače na živilih - slani program, ki je zdaj zelo aktualen
, upam, da bo trajalo ene dve uri, imam namreč še full za pospravit...pa kosilo skuhat. Popoldne bomo pa odrinili malo proti Ljubljani, na en sprehod...
že v polnem teku. Ker se rojstni dan ravno poklopi s silvestrovim, je organizacija malce otežena. No, vsaj silvestrovali bomo doma, ker lani, tam v porodnišnici ni bilo čisto nič romantično. No, vsaj tist deci šampanjca so nam privoščili ob polnoči...
Silvestrovali bomo pa doma. Sami. Sva ugotovila, da so se naju začeli vsi izogibat, ker imava zaenkrat prva in edina otroka, pa nisva več zanimiva.
na vrhu Name kjer je ostroski koticek...kako je lepo ko je tudi nas oci doma da smo vsi skupaj in uzivamo v druzinski idili
. Sma odtise skenirala in jih sestavila potem pa printala.