Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...smo kar solidno preživeli...
... ker naša mala je kar lepo v veliki postelji poleg naju spala... najprej sva jo dala spat ob 23.30 v njeno postejo potem ko je pri meni zaspala na kavču... pa se mala fakinka zbudi ob 00.30 in se smeji in vriska... sem jo dala k sebi v posteljo in jo podojila leže.. pa sva tako zaspali do pol treh, jo dam v posteljo, pa mala sovica odpre očke in se mi začne smejati 
Lu in Tianu
, ki je zdaj prepovedana. Jaz sem že včeraj imela vsega poln kufer in sem nehala jesti sladkarije. Predvčeraj zvečer sem namreč pred TV pojedla celo bomboniero Toffifee. Kot da se nisem že čez dan dovolj nažirala
. Včeraj sem imela zvečer potem krizo, ker me je telo prav prosilo, naj mu dam nekaj sladkega
. No, prvi dan sem uspešno zdržala.
. Moram si ogreti členke, bo potem bolje, tak da telovadim pozneje, pa sem mislila, da bom takoj zjutraj to zrihtala, da se rešim
,