Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
moja punca je stara 12mesecev in 12 dni in jo še vedno več ali manj dojim.Noče mi jesti goste hrane.NO rada ima sadje,hrenovke...nekaj takih malenkosti.Vsi mi modrujejo in mi pametujejo,da naj jo že odvadim,toda kaj moram če imam pa dovolj mleka.Saj če jo čez dan le nekako probam manjkrat podojit,ona ni tko neumna-bo pa ponoč nadoknadila.Se pravi če podnevi manjkrat,potem ponoči večkrat in obratno.
In kaj je potem za storiti????Nimam pojma!!!

15 mesecev. Ko sva počasi zaključevala, sem se pučutila grozno, kar srček me je bolel. Vendar je bilo treba v službo pa v vrtec ... Doji dokler bo to obema prijetno in se ne oziraj na druge!!!!!
. No, do 15. leta bo že
Ja res je,da je dojenje neki najlepšega.Ko se stisneš z otrokom...mogoče ravno zaradi tega lepega trenetka ne bi rada prenehala.No enkrat bo trea to itak...ampak otroci že tko prehitro zrastejo...
ima skoraj 11.mesecev in se še dojiva. Na žalost tudi ponoči. Nehal bo, ko bo. Če ne prej, pa ko bo v varstvu.
.me je cist potrlo, ker sem bila prepricana da bova dojile vsaj eno leto. pa tako dobro nama je slo po vseh tistih zacetniskih tezavah ko sem ze mislila da bom obupala...