|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   primorke in bioenergetik
12.1.2007 9:02:24   
upanje-upanje
Zanima me ali je katera od vas poskusila tudi s to metodo oz. ji je s pomočjo bioenergetika uspelo zanositi. Prosim za nasvet na koga, katerega bioenergetika naj se obrnem. Ali se to sploh splača?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: primorke in bioenergetik
12.1.2007 15:08:19   
Kuba
Sem primorka ampak nisem še imela opravka z bioenergetikom, tako da ustrezam le 1/2 ...user posted image   tako da ne morem kaj dosti pomagat.. pa tudi mene zanima ja kaj je na tem user posted image

(odgovor članu upanje-upanje)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: primorke in bioenergetik
12.1.2007 15:39:25   
kanarka
Verjamem, da so takšne, ki jim je s pomočjo bioenergetika uspelo in vedi, da SMO tudi takšne, katerim ta pomoč ni pomagala. Sama se že od nekdaj bolj nagibam k naravnim metodam zdravljenja, vendar mora vsak najti ta pravo zase.
Neke čarobne palčke pa žal ne boš našla pri nobenem zdravilcu. Žal ti niti zase ne morem reči, kaj meni pomaga, ker mi še ni uspelo in še nisem poskusila vsega. Verjamem pa, da ko boš potrebovala pomoč ali bioenergetika ali kogarkoli drugega, ti bo prišla naproti.
Ko boš začutila, da je to to, potem sigurno ne more biti narobe. Tudi naslov in kontakt se bo našel.
Pa veliko uspeha na tvoji poti.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: primorke in bioenergetik
12.1.2007 16:16:49   
bumerang
Ni bioenergetik ampak je zdravnik ginekolog, ki se v Burlu ukvarja z neplodnostjo. Sem slišala že veliko dobrega o njem - dr. Fisher Tamaro - in v času, v katerem sem sama hodila k njemu na preglede, videla po nekaj mesecih kar nekaj nosečih (jaz sicer tega problema, na srečo, nisem imela).
Greš lahko samoplačniško - itak bi plačevala tudi bioenergetika.

_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu upanje-upanje)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?