|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   drugi razred
15.1.2007 14:23:45   
annflower
Zanima me,koliko se učite in ukvarjate z otroci v drugem razredu?
In ,ker je nekaj tudi učiteljic,bi prosila za kakšen nasvet,glede učenja!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: drugi razred
15.1.2007 16:12:49   
nicolina
Jaz sem učiteljica v 1. triadi, letos 3. razreda. Me prva zanima, kaj se imajo otroci toliko učit v 2. razreduuser posted image user posted image user posted image .
Moji učenci so že veliko naredili v šoli, doma pa so imeli kaj za poiskat, vprašat straše, raziskovat... tu pa tam kakšni računi in seveda branje.
Razen, če ima tvoj otrok kakšne težave, potem je lahko nekoliko drugače.

LP, nicolina

(odgovor članu annflower)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: drugi razred
15.1.2007 17:25:25   
ona
jaz imam sina v 2 razredu in je prava katastrofa,domov prinese toliko naloge,da je joj.Ponavadi smo do 17 ure v zvezkih od 13,ko pride domov.Ima res ogromno nalog,tako,da se včasih prav vprašam kaj delajo v šoli,če ga moram jaz doma učituser posted image
res me včasih prav jezi vse skupajuser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: drugi razred
15.1.2007 17:32:19   
san
V bistvu nič. Prave naloge naj bi imeli v tretjem razredu, pa še to naj otroku ne bi vzelo več kot pol ure časa. Včasih ima kakšno nalogo, kot je zgoraj omenila nicolina, da bi morali pa prav za zveski in knjigami sedet, pa ne. Nima pa nobenih težav v šoli. Včasih se v bistvu skozi igro učiva, tako da sproti kaj prebereva, napiševa in izračunava, ampak res le skozi igro (ona je trgovka, ali pa knjižničarka, ali pa dela v banki...) Edino kar doma vadi je violina 5 minut na dan, ali pa vsak drugi dan.

Lp, S.


(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: drugi razred
16.1.2007 13:19:46   
al1*
Tudi naša je v drugem razredu. Naloge naredi v podaljšanem bivanju, je pa te naloge malo: 5 računov, dva stavka ali pa morajo kaj pobarvati. Učimo se doma ne, včasih ji napišem par računov, da ima občutek, da je za šolo treba nekaj delat tudi doma.

ona, a je možno, da otrok nima toliko naloge, pač pa ne uspe vsega narediti pri pouku? Meni hči dostikrat pove, da kateri izmed učencev med poukom ne dela, pol pa mora vse doma. Ker toliko časa sedet pri nalogi pa sedemletnik res ne more in po mojem tudi nima smisla.


_____________________________

lp


(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: drugi razred
16.1.2007 19:43:00   
ona
ojla,
naš naredi v šoli vse kar je treba in nima problemov,glede naloge pa jo res imajo toliko,da ni ne konca ne kraja,ponavadi ene 3 strani v enem delovnem zvezku,ki je kao dodaten za računat,potem po kakšnih 6 stavkov za pisat,...
No,da dam primer prav danes je imel 3 liste računov in nalog v učbeniku računanje je igra,potem v malem zvezku za napisat 8 besed na črko h in 8 na črko f,pa še v in 5 stavkov oz. povedi,pa še en list besed za brat.Saj se sliši neverjetno,ampak je resuser posted image  in to je vse domača naloga,ne da bi pozabil v šoliuser posted image

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: drugi razred
1.3.2007 8:22:25   
ajrin
Pozdravljenje!
Moj drugček vedno naredi naloge v šoli, doma po kosilu samo pregledava torbo in se pogovoriva kaj so ta dan v šoli počeli. Vsak dan pa prebere kakšno zgodbico, tam za okoli 10 minut, to pa je vse! Drugače pa je v šoli priden in vse dela brez težav.
LP, Irena

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: drugi razred
1.3.2007 12:09:06   
lenika
Jaz sem učiteljica v 1. triadi. Za nalogo sem v 2. razredu dala toliko, da so jo lahko v pol ure naredili. Npr. 15 minut branja in 1 stran v Računanje je igra(15 minut). Včasih pa namesto matematike, kakšno pisanje, za največ 15 minut. Je pa res, da tisti, ki v šoli niso delali, so imeli pa bistveno več, ampak takšen je mogoče 1 ali 2.

(odgovor članu ajrin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: drugi razred
3.3.2007 17:35:24   
Laubica
Moram povedat tako kod -ONA ,naši imajo tudi ogromno naloge in lani v 1. so tudi imeli prevečuser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: drugi razred
3.3.2007 20:55:57   
Anonimen
Ko sem učila v 2.r., so učenci imeli nalogo 2x tedensko. Ponavadi ob sredah in petkih.
V sredo je bila naloga vedno samo pri enem predmetu (npr 10 računov v karo zvezku ali grafomotorične vaje ali kaj v delovnem zvezku, včasih je bila naloga le ustna-npr. obnoviti staršem pravljico, ki smo jo brali....)
V petek so imeli učenci nalogo ponavadi v smislu - prinesi v ponedeljek to in to, ošili barvice in podobno.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?