|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč-lulanje ponoči in zavračanje mleka
13.9.2004 7:15:09   
Tina15
Dobro jutro,
spet rabim vaše nasvete.......in sicer me mučita dve zadevi.Naša 13m Zala še vedno pije Milumil3 zjutraj in včasih še zvečer pred spanjem.Ker je to precej drag hec,sem poskušala začeti z alpskim mlekom (ga že od 10m dajem s čokolinom in podobnim).Kakšen jok!Noče piti alpskega mleka.Kaj naj zdej?Ne mislim ji več Milumila kupovat.A je kakšna imela podobno težavo in kako je svojega malčka prepričala k pitju navadnega mleka?A lahko mešam Milumil in navadno mleko?
Druga zadeva je pa nočno lulanje.Praktično vsako noč jo sredi noči preoblačim,ker je čisto prelulana,ona in pa tud postelja.Potem se seveda čist zdrami in traja kar ene pol ure,da zaspimo nazaj.Popije kar precej vode pred spanjem in tud ponoči,samo ne vem kako nej jo odvadim,ker teži dokler ne dobi flaške.A obstajajo kakšne še bolj vpojne plenice???Imamo Pamperske 4+ za ponoči (tehta pa 9,5kg),pa je zgleda premalo.
Za vse vaše odgovore vam bom zelo hvaležna.;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pomoč-lulanje ponoči in zavračanje mleka
13.9.2004 8:07:22   
Urša
Sicer še nimam izkušenj s tem, ti pa svetujem, da ji adaptirano mleko, pripravljeno z vodo, zmešaš z alpskim in postopoma povečuješ količino alpskega, mogoče se bo pa navadla okusa. So pa pregnani teli otročki, ni kej! ;) Jst bom moji začela dajat razredčeno alpsko mleko še pred 1. letom in upam, da ga bo sprejela, ker je tale prah res drag štos, kot praviš!

(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pomoč-lulanje ponoči in zavračanje mleka
13.9.2004 8:34:57   
TARA in MAJ
tudi naš ne mara alpsko mleko samo zato mu ga dajem vedno s čokolinom ali kaj podobnega in vse poje samega pa ne mara tudi po flaški ne pije več od 5. mes. naprej:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
13.9.2004 8:40:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tina15)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   pomoč-lulanje ponoči in zavračanje mleka
13.9.2004 9:28:34   
ČITA
Jaz ti bom pa glede pleničk svetovala. Sicer imam sinka, vendar je bil skozi problem s temi pamperskami. Cele noči sem ga previjala, dokler nisem prešla na pleničke FIXIES. To je plenička vredna svojega imena. Ne pa te poljske pamperske ki so en navaden ŠIT (oprosti izrazu). Jaz čez dan uporabljam nemške pamperkse (razlika s poljskimi je očitna), ponoči pa fixies in NITI ENKRAT še ni bil moker. Ko sem pred kratkim preračunavala koliko pridejo pleničke sem prišla do tega rezultata: nemška pampers 56 sit/kom, fixies 66 sit/kom. Torej, če otroka previjem 5x na dan, izgubim 50 sit. To je v enem mesecu 1500 sit, ki pa jih prišparam, če se odpovem eni pijački s kolegico. Zame zelo mala cena, glede na to, da je sinko zadovoljen v svoji plenički. Tako da bom sedaj v celoti prešla na fixies. Tebi mamica pa svetujem, da jih preizkusiš. Dobiš jih v baby centru ali v mullerju (tu so še veliko cenejše). Trenutno jih imajo povsod nekaj v akciji, tako da poskusi. Mislim, da ti ne bo žal. Pa kupi une v vijoličnem paketu, ker imajo elastičen pas in jo lahko tudi bolj zategneš, pa deklice ne bo tiščalo.
Če boš preizkusila povej rezultat.

(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pomoč-lulanje ponoči in zavračanje mleka
13.9.2004 11:42:47   
Anonimen
Glede mleka smo imeli mi iste težave. Ko pa sem mu dala v alpsko mleko kakav, pa je bilo O.K. Tako sedaj že več kot eno leto zjutraj in zvečer pije kakav.
Glede pitja in lulanja pa nimamo takih izkušenj. Ima pa jih moja prijateljica, ki ima iste težave kot vi. Pa ni našla nobene rešitve...

(odgovor članu Tina15)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   pomoč-lulanje ponoči in zavračanje mleka
13.9.2004 12:28:40   
Tina15
Punce,
hvala za nasvete.Torej,gremo po pleničke Fixies,pa zvečer zamešamo kakav v mleko.Potem pa sporočim rezultat.
:)

(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   pomoč-lulanje ponoči in zavračanje mleka
14.9.2004 8:52:35   
Tina15
Dobro jutro vsem,
sporočamo,da smo noč prespali brez previjanja.Sem ji pa dala Pampers 4 in ne 4+ kot ponavadi.Zgleda da bolje tesni.AJa,pa tik pred spanjem je še lulala na kahlico,tko da se je "spucala".Vodo smo pa tud omejili.
Glede mleka pa nič boljše.Včeraj sem ji zmešala kakav,pa je skor bruhala.Še kakšna ideja mogoče?

(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?