Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...nepopisno veselje, ki ga je bilo hitro konec saj je sledila abrazija (odmrtje ploda). Veliko razočaranje in spet je bilo potrebno vse znova. Odločila sem se zamenjati G, odšla sem v Postojno. Preteklo je novih 10 mesecev in ker še vedno nisem zanosila se je G odločil, da opravim HSG. Rezultat - zamašeni levi jajcevod. OK, vsa vesela, da so le našli neko napako.
Sledilo je 3 mesece "akcije" in ker ni bilo nič sem šla septembra na laparoskopijo. Izvidi b.p., o zamašenih jajcevodih ne duha ne sluha. Vse OK. Decembra je bil na vrsti moj dragi - spermiogram. Tudi tukaj vse b.p. G se je odločil za klomifen in tako sem decembra 06 popila prvo rundo. Na ultrazvoku je videl, da sem pridelala 2 folikla, da dobro reagiram na klomifen..... Takoj po ovulaciji sem dobila visoko vročino, bruhanje...noro sem se počutila, bila zelo razočarana, ker sem si razlagala, da je s to vročino vsega konec za ta mesec. Včeraj je bil 5. dan zamujanja M in tako sva popoldan z dragim naredila CB. In JEEEEEEEEEEE
)