|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   štiri mesece
13.9.2004 15:32:29   
ESA
Pozdravljene!
Kako kaj vaši štirimesečniki?:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   štiri mesece
13.9.2004 19:38:36   
dory
Mi smo stari stiri mesece in pol...pridno papamo po zlici, ponoci prespimo skoraj celo noc...v vozicku se radi vozimo le prvih deset minut, potem pa je na programu grozno kricanje, dokler se ne dvignemo in uzivamo v maminem narocju...
vcasih se mi zdi da ima tudi obdobja, ko mora svojo trmo enostavno prejokat...potem pa je kot angelcek :)

(odgovor članu ESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   štiri mesece
13.9.2004 22:56:04   
Amai
Mi smo bili tudi včeraj stari štiri mesece. Zaenkrat samo pri maminem mleku, ampak ker že prijemlje stvari, zagrabi tudi mamin krožnik, če ji sedi v naročju pri kosilu :) Imamo dva zobka (spodnja), v zgornji dlesni sta tudi že vidna - spet bomo bolj tečni in jokavi :( Prevali se s hrbta na trebušček in danes je imel tudi prvo bližnje srečanje s tlemi - bil je na odeji (na tleh), hop cefizelj na bušija, pa ritko gor in nekako mu je ratalo se preobrnit nazaj na hrbet (ne vem, kako), ampak tam ni bilo več odeje in ... jok.
Mene zanima, kako jih zabavate čez dan, ko so budni. Namreč, našemu ni nobena igrača zanimiva več kot pet minut. Tudi v naročju ne bi sedel, kar nekaj ritko dviguje kot bi se hotel postavljati na nogice. Ves čas se pogovarjam z njim, mu pojem, mu podajam igrače in vse kar mi pride primernega pod roko. In mi počasi zmanjkuje idej...
Sicer pa je zdrav, vsi pravijo da je velik za polletnega otroka - ne vem, no, na sistem. pregledu pri 3,5 mesecih je bil 68 cm in 7270 g. Pa sploh ni debelušen, razen tistih sladkih klobasic na nogicah :):)

(odgovor članu ESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   štiri mesece
15.9.2004 23:15:53   
Anonimen
Mi bomo pa že kmalu 5.mesecev stari ;) 24.08.smo bili stari 4.mecece.
Jaz imam se kar precej mlekca,pa sva vseeno zaceli s sadnimi kasicami (1xdnevno), pa vsako stvar po malem ji dam pokusit. Drugace cez dan moramo vsaj dvakrat spati - dopoldne in popoldne, drugace smo sitni, je pa ful zivahna - samo v narocju bi sedela in tolkla z rokicami po mizi,pa brca zivahno,maha oz.krili z rokicami,naglas se smeje,vcasih zavriska,pa pogovarjat smo se zaceli(ejej,ooo,aaa,...)
Sama se ne sedi - jo naprej vlece,se bi pa kar sama rada pokonc dvigovala, v vozicku in v banjici najde oporo, pa iz lezanja na hrbtu se mi kar obrne in zacne pasti kravice, kar kobacala bi ze, ja pa vse v usta - mora vse probat :) , zanima jo okolica - ribice v akvariju, svetloba, kuža, premikajoci se avtomobili na avtocesti(je v blizini).
Zvecer se podojimo in spimo kakor je, se pa vsaj 2x ali veckrat zbudimo, popapcamo in spimo naprej. Zgleda da kaj sanja,ker zacne stokati.
Se pa malo zamoti pod Tomijevo telovadnico z igračami, jih prijemlje in brca, včasih pa jo kar premakne :hudicek:
Je dobrovoljček 9nebesa se rada smeje, pa prste v usta tlaci, zobkov pa se nimamo ceprav jih je videt pod dlesnijo. Spodnjo dlesen ima belo. a bodo kmalu zunaj zobki??? Rada si jo drgne s skorjo :)

l.p.

(odgovor članu ESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?