Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Naslednje nočem 18.2.

in nepozabno
vam želim. Vsem ostalim pa DRŽIM PESTI da vam oz. nam uspe
s katerimi me je presenetil pred slabo uro in zvečer bomo šli ven na večerjo. Poroka je bila sicer 25.10. 2001 ampak potem smo ugotovili, da je bila neveljevna (bila je tradicionalna hindu poroka) in sva se morala poročiti še enkrat na nekem uradu in to se je po kolobocijah zgodilo 22.1.2002 in to je tudi uraden datum na najinem poročnem listu. No, to je bilo mimogrede... Jaz bi mu rada dala seveda najlepše darilo in sicer še enega otročka. Mogoče že imam pikico v sebi...samo na potrditev tega je treba počakati še do konca meseca. (Sanja svinja kukuruz a kukuruza nema) hehehe. Ampak bilo bi pa idilično, a ne? No, tko malo sem se razpisala mimo konteksta. Upam, da ne zamerite. Itak drugega kot čakat na konec meseca mi sedajle ne preostane.
, samo kaj ,ko pa sem sama zase včasih premalo močna
. Žal mi je, da je razočaranje spet potrkalo na vrata ampak upanje ostaja in tudi ti boš ugledala dve črtici oziroma plusek še preden se izteče to leto. Boš videla!