|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   polivanje
14.9.2004 9:32:51   
manu
Tudi jaz se oglašam prvič. Mogoče ste to temo že obdelale.
Matej bo imel v petek, 17.9. tri mesece , Je zelo živahen dojenček, požerušček da je kaj. Poleg dojenja dobiva tudi dodatek. Kar me pa skrbi je, da zadnje čase zelo pogosto in dosti poliva. Kljub podretim kupčkom. Ali se je to dogajalo tudi vašim detetom.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   polivanje
14.9.2004 11:59:40   
CUKRČEK
Ojla, jaz imam enak problem.Moja hči bo tudi stara 3 mesece( 21.9.) in tudi cel čas briha. Drugače se prav lepo razvija, kaže da vseeno obdrži dovolj hrane v sebi. Pediater mi je rekel, da najbrž poje preveč zraka, ker preveč hlasta. Naj povem, da jo jaz še vedno dojim, le občasno dobi dodatek. Ni pa razlike,če pije dodatek ali pa moje mleko.

Zoprno je, ker je vedno vsa pobruhana in bi jo lahko cel dan samo preoblačila(izbruhek nese ven v loku, tako da je vse naokoli mokro).

Upam, da se bo stanje izboljšalo tako tvojemu sinu kot moji hčerki.

PS:Zdravnik mi je rekel, da če se bi to ponavljalo oz. se nebi zboljšalo, bi mogla iti na preiskave, ampak jaz upam, da je to le zaradi preveč požrtega zraka.



LP, cukrček

(odgovor članu manu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   polivanje
14.9.2004 13:04:47   
manu
Kako da nisem pomislila, mogoče je res od zraka, ko ga poje preveč .Bomo videli kaj bo rekel pediater.

(odgovor članu manu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   polivanje
14.9.2004 21:24:06   
MINEJA
Tudi jaz sem bila zelo zaskrbljena zardi polivanja. Sedaj pa ima naš korenjak že 7 mesecev je s tem konec - sedaj ko uživa gosto hrano in sedi. Hvala bogu. Konec preoblačenja 5x na dan in nenehnega pranja in brisanja. Vendar pa naš pikec nikoli ni polival oz. bruhal v loku. Kolikor sem prebrala in spraševala zdravnika in medicinsko sestro ter patronažno sestro pa bruhanje v loku (na 1 meter)ni zanemarljiv simptom.
Nam je pediater svetoval podiranje kupčka po vsakem obroku, tudi po čaju, ter dvignjeno ležišče. Vprašala sem ga tudi ali naj mu dajam mleko proti polivanju, pa mi je odsvetoval, ker je v njem rožičeva moka, ki naredi mleko bolj gosto.
Kmalu bo torej mimo, zato potrpite mamice ...

:sloncek::miska::angel::metulj::zajcek:

(odgovor članu manu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   polivanje
14.9.2004 21:47:52   
CUKRČEK
Ojla, naj povem še, da mi je pediater rekel še, naj delam pavze med dojenjem in naj večkrat podreva kupček. Samo to ni ravno izvedljivo, ker če je mala lačna, se bo drla kot jesihar, če ji odvzamem joško(tako se potem dere dokler ji ne dam še naprej jesti in niti pod razno ne podre kupčka).tako da še kar naprej bruhamo.


(odgovor članu manu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   polivanje
14.9.2004 22:00:38   
petra + zoja
Mi smo imeli z polivanjem tudi fullll težave, upoštevali smo vse možne načine pa nič.:((:((:((

Vendar čez čas to mine, mi smo sedaj šli skozi to, res pa je da je zelo zoprno, ker smo smo prve mesece dojenčka 10x na dan preoblačili, verjetno pa se vaši malčki tudi radi oblačijo tako kot moja!!!!

:angel::angel::angel:


(odgovor članu manu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   polivanje
17.9.2004 10:37:52   
manu
Sama sem uporabljala Chicovo črpalko, ki sem jo kupila v lekarni. Mleko pa sem shranjevala kar v hladilniku, Takrat mi je patronažna sestra rekla, da je mleko lahko 24 ur v hladilniku ali pa zmrznjeno v zmrzovalniku . Hranila sem ga v hladilniku , segrela pa sem ga tako, da sem namakala stekleničko z mlekom v topli vodi.
Matej je ponavadi to mleko spil še isti dan, večinoma zvečer, da smo spali dolgo v noč.
Lep dan in veliko užitkov :):rozica:

(odgovor članu manu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?