|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v svoji sobici
14.9.2004 21:50:43   
MINEJA
Naš Tinaj je star sedem mesecev in že prespi celo noč. Z možem se sprašujeva ali bi lahko posteljico že premaknila v njegovo sobo? Kdaj ste ve to naredile?

:sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   v svoji sobici
15.9.2004 7:50:41   
janja
Mi smo imeli našega Andraža v spalnici prve 4 mesece (spal je v zibki). Potem pa sva ga dala v otroško posteljico v njegovi sobici. Malo naju je bilo strah, kako bo ponoči, ampak strah je bil odveč. Mali je presenetljivo dobro prenesel selitev. Moram reči, da je spal celo bolje kot v najini sobi. Od takrat lepo sam spi v svoji sobici (zdaj je star 1 leto).

Čau, Janja in Andraž

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   v svoji sobici
15.9.2004 8:12:53   
Anonimen
Mi pa smo bili do desetega meseca vsi v njegovi sobi, ki je prav toliko velika kot spalnica. Nato pa se je mali začel prebujati vedno pogosteje in zahteval, da sem vstala, ga vzela iz posteljice, mu dala malo čaja, nato pa je nazaj zaspal. To je počel skoraj v spanju, vendar, če ga nisem vzela s posteljice, se je pa čisto prebudil.
Ker se mi je zdelo, da me malo za špagico vleče, sem se takrat odločila, da je čas, da se izseliva iz njegove sobe in sva najino posteljo prestavila v spalnico. Tako je on ostal v svoji sobi in od takrat naprej spi, ne da bi se v noči enkrat zbudil.
Star je dve leti in pol, spat gre že od nekdaj zelo rad, v posteljo se z nasmeškom na ustkih kar zabubi. Zdaj včasih že sam reče, da gre spat.
Je pa fino, če imate nad posteljico baldahin, da ne vidi preveč naokoli. Tako bo manj vedel, da je kje drugje.

(odgovor članu MINEJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   v svoji sobici
15.9.2004 9:27:53   
MINEJA
:rozica:Hvala za odgovore!
Tudi sama sem slišala, da otroci boljše spijo v svojih sobicah kot pri starših, vendar dokler še ne prespijo cele noči jih nima smisla dajati v svojo sobo. Sicer pa babv phone in strah je odveč.

:sloncek::miska::metulj:

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   v svoji sobici
15.9.2004 10:29:56   
oblacek
ojla, kaj pa sta mu naredila da spi vso noč. Pri nas se zbudi še vedno enkrat do dvakrat..tok da mu das dudo in zaspi nazaj..kako si želim eno noč celo prespat :angel:

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   v svoji sobici
15.9.2004 14:14:04   
Katjuša & Daša
Midva sva najino princesko Dašo preselila v svojo sobico pri njenih treh mesecih. Vklopila baby phone in lepo pančka. Sicer ne celo noč. Zaspi okrog osmih pa do polnoči in potem do ene sedmih zjutraj. Včasih se pa zbuja na tri ure. Baby phone je super zadevica in ga uporabljam tudi čez dan. Kupila sem cenejšega za cca 10.000,00 sit in je čist dober (know-how).

Lp Katka

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   v svoji sobici
15.9.2004 14:18:44   
MINEJA
Odkar sva ugotovila, da raje spi na bolj mrzlem kot na prevročem, spi celo noč:bravo::bravo::bravo:. Sicer ne vem če je to ravno to, ampak midva tako predvidevava. Vedno sva ga pokrivala in močno oblačila. Sedaj pa spimo pri priprtem oknu, malega pa oblečeva v spalno vrečo.

:sloncek::sloncek::sloncek:


(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   v svoji sobici
15.9.2004 15:08:40   
Anonimen
Po mojem se je moj otrok že rodil tak, da je lepo spal. Ni imel nobenih krčev, raje kot pri meni v naročju, je bil v svoji posteljici, v vozičku ali na njegovem prostorčku na divanu. Ko je že znal sedeti ob opori, je hotl sedeti poleg mene, ne v naročju. Tudi sedaj, ko je strad dve leti in pol, se noče crkljati. Včasih mi je kar hudo. Ampak tak je. Že v porodnišnici je spal po 6 ur. Eni se taki že rodijo. Nobenih zaslug za to si ne prilaščam, lahko bi bil drugi otrok čisto drugačen.
Mogoče edino malo pomaga, če si takoj po rojstvu miren, se zavedaš, da malim štručkam, tudi če se še ne vem kako derejo, ni nič hudega, da se jim godi, kot "bubrekom v loju". Tega se moramo vedno spomniti in ni nobene panike. Imamo jih nadvse radi in prav je tako. Vse ostalo je postranska stvar.

(odgovor članu MINEJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?