|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kolikokrat previjate...
14.9.2004 22:21:50   
mala Zala
...svoje mucke? Jaz jo previjem pred vsakim obrokom in vmes, če se pokaka. Odkar pa ne povijamo več široko, se previjeva, greva jest, pa vedno čutim toploto, ko se polula. Pa imam kar slabo vest, če čutim, da je mokra, jo grem spet previt. Kaj pa ve?

LP:zajcek:!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kolikokrat previjate...
14.9.2004 22:26:47   
mamica tia
Jaz tud veckrat cutim toploto na mojih nogah,ko moja pikica sedi na meni.Se nic ni,plenica tak vse vpije,edino ko se poaka jo takoj previjem.Ko je bila se majhna sem jo tako kot ti pred obrokom,sedaj pa vidim ko pritiska,da aka.
lp tia

(odgovor članu mala Zala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kolikokrat previjate...
15.9.2004 7:42:54   
mala
jaz previjam na 2 do tri ure odvisno kok je polna plenica pa vmes če se pokaka seveda:duda:

lp:sloncek:

(odgovor članu mala Zala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kolikokrat previjate...
15.9.2004 9:22:15   
Anonimen
:)-:)-Mala Zala tako kot ti po potrbi,če se ti zdi da je za previt pa jo previj.Se boš ognila rdeči vneti ritki.Papa:)-:)-:duda::duda:

(odgovor članu mala Zala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kolikokrat previjate...
15.9.2004 10:27:54   
oblacek
Načeloma na 4 ure, če je pokakan pa takoj ko zasmrdi :)-

(odgovor članu mala Zala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kolikokrat previjate...
16.9.2004 10:04:21   
Anonimen
Meni je patronažna ob prvem obisku rekla, naj ga ponoči ne previjam. Pa sem ji rekla: Razen če je pokakan, seveda. Pa je rekla, da tudi takrat ne, drugače se bo navadil, da ga bo vedno treba takoj previti, če se bo pokakal. Kaj pa, če boste kje v avtu ali v trgovini ali kje, kjer se ne bo dalo takoj previti, je še rekla. Malo sem jo čudno gledala, ampak sem ubogala in ponoči nisem nikoli previjala. Ko je pojedel, je že spal, samo položila sem ga v posteljico (tudi kupčka nisva podirala) in je zadovoljen spal naprej. Pokakan ali ne... Nikoli ni imel rdeče ritke, niti krčev, in zelo kmalu se je navadil spati celo noč. Podnevi pa sem previjala na kakšne 3 do 4 ure.

(odgovor članu mala Zala)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?